<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

usabil.nu

Kundanpassad marknadsplats där köpare och säljare möts

vit veteranbil

Efterfrågan var stor efter en mer kundanpassad marknadsplats där köpare och säljare av amerikanska bilar och bildelar kunde mötas. Dizparc skapade en modern webbsida som väl mötte usabil.nu:s behov och som kommer att bidra till en enklare försäljningsprocess för företaget och dess intressenter.

Usabil.nu är en marknadsplats som förmedlar kontakt mellan köpare och säljare, inom segmentet amerikanska bilar och bildelar. Sedan 1999 när usabil startades har tusentals bilar och delar hittat nya ägare genom denna nischade sajt.

usabil.nu:s webbplats hade några år på nacken men förmedlade fortfarande många kontakter och affärer mellan köpare och säljare och behovet av förnyelse var stort. Efter en initial workshop så växte visionen om en ny och modern version av usabil.nu fram. Dizparc kartlade vilka behov kunderna hade och hur dessa på bästa möjliga sätt kunde mötas.

Dizparc skapade en modern och mobilanpassad webb, där plats skapats för både reportage, annonser och annan kuriosa. Det stora värdet för usabil.nu är en väl fungerande och framförallt enkel annonshantering på sidan, därför skapades en enkel och effektiv kundanpassning av annonshanteringen. För att förenkla arbetet med att fylla på innehåll byggdes även en importfunktion som automatiserade överföringen av annonser och material från den gamla sajten och från befintliga databaser.

"- Jag är väldigt nöjd med Dizparcs arbete med att skapa en modern marknadsplats för usabil.nu. Jag ser fram emot att se hur våra kunder tar emot den nya marknadsplatsen och att utveckla den ytterligare tillsammans med Dizparc.”

Mats Carlsson, usabil.nu

I samband med att webbsidan lanserades startar Dizparc även en aktiv förvaltning av sidan som bland annat fokuserar på att följa och driva trafik till sajten, bland annat med förfining av SEO.

"- Det har varit en väldigt rolig resa tillsammans med usabil.nu, att utveckla deras webbsida till en modern och attraktiv marknadsplats för såväl köpare som säljare. Vi på Dizparc ser fram emot att fortsätta att utveckla usabil.nu tillsammans med dem och se många bilar förmedlade från nya usabil.nu rulla på de svenska vägarna inom kort."

Emma Andersson, Dizparc

Vill du veta mer om projektet?

Tveka inte att ta en kontakt direkt eller via formuläret. 

Kontaktpersoner

Emma Andersson

Dizparc Halmstad

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.