<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VÅRA TJÄNSTER

Hållbarhets-erbjudande

Varje enskild handling har stora och reella effekter på människor och platser över hela världen. Det är därför vi tror på att göra arbetet med handlingsplaner och rapportering inom hållbarhet tillgänglig för alla företag, oavsett storlek, mognad eller plånbok. Dizparc erbjuder en helhetsinriktad hållbarhetsansats som börjar med efterlevnad och bygger vidare till konkurrenskraftiga fördelar.  Välkommen att besöka våra erbjudandeområden och hitta nästa steg i din hållbara transformation.

Vad är din handlingsplan för att hantera er påverkan?

Vi framtidssäkrar din affär

Nya EU-standarder och direktiv (ESRS, CSRD, CSDD) innebär att 50 000 företag måste följa och rapportera om en rad hållbarhetsområden med början 2025. (Se tidslinjen för att ta reda på när det är din tur och vad det betyder.)

Precis som alla resor kräver hållbarhet engagemang och planering.

Med en vision för framtidssäkrade verksamheter är Dizparc en engagerad och långsiktig partner, med expertis inom alla ESG-områden.

ESG-landskapet är i ständig utveckling - vi ger råd till våra kunder om kommande lagstiftning och trender, vi hjälper till att bygga relevanta strategier och vi finns där när det är dags att utöka era egna resurser - tillsammans framtidssäkrar vi affären.

När vi tar ett helhetsinriktat synsätt på efterlevnad kan vi omvandla det till konkurrensfördelar.

Så här arbetar vi

Genom att erbjuda resultatfokuserade tjänster möjliggör vi en enkalare hållbarhetsresa för företag med skräddarsydda och skalbara lösningar. Det betyder att vi är med dig under hela resan, när du behöver oss, och över tid.

Backup
Helhetsinriktad

Vi närmar oss hela hållbarhetslivscykeln från bedömning till rapportering och integrerar hållbarhet i alla delar av verksamheten.

Rocket@2x
Skalbar

Våra prenumerationslösningar gör att du snabbt kan skala upp eller ner efter behov under din förändlingsresa. Vi möter dig där du är och bygger vidare på befintliga styrkor.

 

Heart_icon
Pålitlig

Vi är en engagerad långsiktig partner, vi finns alltid här när du behöver oss. Vi levererar utlovade resultat, inte timmar.

 

Vår expertis

Med bakgrund som människorättsforskare, beslutsfattare och affärsutvecklare hjälper vi organisationer att skapa lösningar med hållbart värde. Motiverade av "win-win"-metoder, där hållbarhetskrav och affärsmål är ömsesidigt fördelaktiga aspekter som stödjer framtida tillväxt och möjligheter, strävar vi efter att operationalisera företagets värderingar.

kvinna i gul och svartrutig skjorta pratar på möte

Din tidslinje för hållbarhetsrapportering

ESRS och CSRD slutförs i juli 2023, CSDDD antas i april 2024 och sektorspecifika standarder kommer under 2026 – är du redo att starta din hållbarhetsresa mitt i det föränderliga landskapet? Ta reda på det nedan.

1. Vilken storlek har ditt företag?

Screenshot 2024-06-04 at 13.51.30

2. Följ din hållbarhetsresa.

Screenshot 2024-05-17 at 09.50.22

*Ovan baserat på kalenderår

3. Identifiera de områden där du behöver expertstöd.

Just nu erbjuder vi

två händer som skriver på en dator

Klappir hållbarhetssystem

  • Aktivitetsbaserad hållbarhetsdata kan streamas av leverantörer i ditt digitala ekosystem
  • Kontinuerligt förbättra din hållbarhetsprestanda och öka din konkurrensfördel
  • Minska din risk genom att digitalisera utförandet av leverantörsbedömningar och ESG-betyg för hela din värdekedja, inklusive din investerings- och låneportfölj

kvinna som ler och tittar ner på dator

Hållbarhetschef som en tjänst

Hållbarhetsexpert on-demand utifrån det stöd som passar dina behov.

  • Advisory service
  • Standard service
  • Extended service

händer som skriver på dator

Fristående tjänster

Engångstjänster för hållbarhet.

  • Dubbel väsentlighetsanalys
  • Due Diligence Sprint
  • Hållbarhetsstrategi, policy eller mål utveckling
  • Branschspecifik hållbarhetsprognos och insikter

grupp av kollegor diskuterar

Baslinjeanalys

En djupdykning i ditt företags befintliga hållbarhetsramverk, processer och kommande behov. Det inkluderar utvecklingen av en framtida handlingsplan.

Kontakta våra experter

Cara Boccieri

Dizparc Business & Strategy

Jennie Hägglund

Dizparc Business & Strategy

Magnus Melén

Dizparc Business & Strategy

Händer inom Hållbarhet

Kontakta oss

Ta en kontakt så hör vi av oss snarast möjligt.