<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Affärsdriven entreprenör

Dags att förverkliga entreprenörs-drömmen?

Just nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären och leda vårt framgångsrika kontor i Skellefteå.

Dizparc - av entreprenörer, för entreprenörer

Jobbar du som anställd och har en entreprenörsdröm som du vill leva ut? Då kan vår framgångsrika och uppskattade entreprenörsplattform möjliggöra nästa steg i din karriär!

Just nu söker vi dig som är sugen på att testa dina vingar som VD för vårt framgångsrika kontor i Skellefteå.

kvinna vid skrivbord

Affärsdriven entreprenör till Skellefteå

Vi tar nästa steg i Skellefteå! Därför letar vi efter dig som vill göra den fortsatta resan tillsammans med oss och utveckla samt bygga vidare på vårt grymma team. Är du en person med egen motor och entreprenörsådra som vill vara en del av ett trevligt företag där alla värnar om varandra är detta rätt tjänst för dig!

Dizparcs team i Skellefteå

Nyhet

Framgångsrik start för Dizparc i Skellefteå

Ett drygt halvår efter Dizparcs etablering i Skellefteå kan man konstatera att företaget haft en framgångsrik start. På kort tid har de bland annat tecknat avtal och arbetat med kunder som Fumex, JOBmeal och Byggfakta.

"- Vi ser ljust på framtiden och har fått väldigt bra respons från våra befintliga kunder och det ger ringar på vattnet. I och med att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster kan vi konstatera att Skellefteåkontoret kommer att växa, tillsammans med våra kollegor i övriga Sverige."

Jenny Lindberg, Affärssystemskonsult på Skellefteåkontoret

Träffa två av våra drivna entreprenörer

Anna, Thomas och Jonas vågade och vann! Läs mer om deras entreprenörsresor tillsammans med oss på Dizparc.

Secured Stämningsbild_2

Självständigt entreprenörsskap med ett stort nätverk i ryggen

Som entreprenör hos oss på Dizparc driver du din egen verksamhet i en självständig enhet som du är delägare i, men kan samtidigt dra nytta av fördelarna som kommer med att vara  del av en större företagsgrupp med ett stort nätverk i ryggen. Vi har byggt vår entreprenörsplattform på följande principer:

checkmark

Långsiktighet

Vi tror på stabila och långsiktiga partnerskap med våra entreprenörer, oavsett om du kommer ombord med en befintlig verksamhet eller startar upp en ny.

checkmark

Innovation

Vi strävar ständigt efter att ligga i digital framkant genom att erbjuda hållbara tjänster som mappar mot marknadens efterfrågan.

checkmark

Kunden i centrum

Tillsammans sätter vi våra kunder i centrum och levererar värdeskapande digitala tjänster som är byggda utifrån användarnas behov.

checkmark

Engagemang

Entreprenörerna är hjärtat och motorn i Dizparc-modellen. Genom nära samarbeten och en familjär känsla skapas ständigt nya möjligheter tillsammans.

Tjänster

Stöttning av våra experter

Som entreprenör hos Dizparc får du stöd från ett team med mångårig erfarenhet av entreprenörskap. Genom ett aktivt engagemang i din affärsutveckling, styrelsearbete, kompetensutveckling samt erfarenhetsutbyte och kapital för fortsatt tillväxt säkerställer vi att din resa med oss blir både utvecklande och framgångsrik.

Affärssystem i fokus

Vi älskar att inspirera! Så även inom området Affärsystem. Ta del av några av våra tankar kring området.

White Paper - Resan mot ett nytt affärssystem, SoMe

White paper

Resan mot ett nytt affärssystem

Fredric Arvidsson

Vill du veta mer?

Välkommen att ta en förutsättningslös kontakt med mig. Självklart hanterar jag förfrågningar med full diskretion.

Fredric Arvidsson

Affärsutvecklare