Våra erbjudanden

– vi tar ditt företag från idé till väl fungerande lösning

I dag finns det i stort sett inga verksamheter som inte påverkas och vill dra nytta av möjligheterna som följer med den digitala transformationen. Den här utvecklingen gör till stor del om spelplanen när nya aktörer och affärsmodeller utmanar traditionella verksamheter och gamla sanningar. Samtidigt handlar digitalisering inte bara om tillkomsten av nya företag och nya affärsmodeller. För många väl etablerade företag innebär en ökad digitalisering nya möjligheter att förbättra och effektivisera den befintliga verksamheten.

Digitalisering för mindre och medelstora företag

På dizparc vill vi vara en möjliggörare och en aktiv del i den här utvecklingen. När behov och beteenden förändras hjälper vi våra kunder att få full utväxling på nya idéer och digital teknik. Vi tycker heller inte att arbetet mot en ökad digitalisering ska vara förbehållet stora företag i storstadsregionerna. Därför finns vi i hela landet och har ett erbjudande som är särskilt anpassat för mindre och medelstora företag.

Teknik tar dig inte hela vägen

I dag vet vi att digitalisering handlar om mycket mer än teknik. För att lyckas krävs förståelse för affärs- och verksamhetsprocesser, användarupplevelse, kommunikation och flera andra områden. Därför har dizparc inte bara kunskap om IT och teknik. Hos oss arbetar konsulter inom exempelvis affärsutveckling och innovation sida vid sida med beteendevetare och designspecialister.

Med den laguppställningen har vi hjälpt ett stort antal företag och verksamheter att få hävstång på den digitala transformationen. För våra uppdragsgivare brukar det vi gör visa sig i bättre lönsamhet, effektivare processer, ökad konkurrenskraft, nya affärer och mer nöjda kunder.

Enkelhet och fokus på verksamheten

För att hjälpa företag på deras digitala resa skall vi vara enkla att arbeta med. Att vara enkla att arbeta med innebär att vi alltid finns nära, har ett engagerat arbetssätt och att vi inte gömmer oss bakom ett onödigt tekniktungt språk.
I början av ett samarbete kommer du också märka att vi är väldigt noga med att förstå ditt företag och utmaningarna ni står inför. Att digitalisera verksamheter utan att förstå vardagen är sällan ett framgångsrecept. Därför fokuserar vi mer på nytta, användarupplevelse, affärer,processer och möjligheterna att arbeta effektivt snarare än serverprestanda och programmeringsspråk (även om vi har mycket god koll också på det). 

Låter det intressant? Hör gärna av dig.

Andreas Blåeldh

VD

Camilla Erixon

Mediakontakter