Vi är dizparc

dizparc skapar digitala möjligheter och konkurrensfördelar för små- och medelstora företag. Genom ett gediget verksamhetskunnande i kombination med vår kunskap om nya tekniska lösningar hjälper vi våra kunder att ta nästa steg i sin digitala utveckling. dizparc erbjuder tjänster inom IT, från affärsutveckling och rådgivning till leverans av lösningar och förvaltning.

Kunskap, engagemang och närhet

Idag ser vi hur arbetet med digitalisering ofta har fokus på de stora bolagen och avtalen. Och många av leverantörerna rör sig ogärna utanför storstadsregionerna. Här vill dizparc vara ett alternativ och en partner som erbjuder erfarenheten och kunskapen från det stora företaget i kombination med engagemanget och närheten från det mindre. Därför finns vi i hela landet och har ett erbjudande som är särskilt anpassat för mindre och medelstora företag.

Det är helheten och nyttan som räknas

I de flesta företag finns ett behov att öka takten i sin digitalisering. För verksamheter utan större egna resurser inom IT, innovation och affärsutveckling kan det samtidigt vara svårt att veta hur den resan ska gå till. Här agerar dizparc som verksamhetsutvecklare och kan också leverera den lösning som behövs. Vi kan också ta ansvar för helheten, från idé och förstudie till leverans och en väl fungerande lösning med tydlig verksamhetsnytta.

Vi vet samtidigt att digitalisering inte bara handlar om att utveckla nya tjänster, produkter och affärsmodeller. Lika ofta är uppdraget att använda vår kompetens och erfarenhet för att utmana gamla sanningar och förenkla den befintliga verksamheten.

Långsiktighet en del av affären

Vi är ett ungt företag men vi har en historia och erfarenhet som få andra. Det är också därför långsiktighet alltid är en del av vårt erbjudande. Vi tror på långa relationer som gärna får växa över tid. Istället för kortsiktiga satsningar med tveksam nytta hjälper vi våra kunder att bryta ner utmaningarna och förstå möjligheterna både på kort och lång sikt.

För våra uppdragsgivare brukar det vi gör visa sig i bättre lönsamhet, enklare processer, ökad konkurrenskraft, nya affärer och mer nöjda kunder.

Kort om dizparc

Idag har dizparc cirka 150 medarbetare och finns i Jönköping, Stockholm, Umeå, Värnamo, Halmstad, Anderstorp, Halmstad, Nässjö och Malmö. Bland kunderna finns företag som Bufab, Holmgrens Bil, Komatsu, Plantagen, Trivselhus, Rototilt, Umeå Energi och Nolia. Företaget startades år 2016 och ägs av Huset invest, en del av Simonssongruppen.

Andreas Blåeldh

VD

Camilla Erixon

Mediakontakter

Fredric Arvidsson

Affärsutveckling

Marcus Wendling

Affärsutveckling