<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Malmö

På Malmömarknaden hittar du ett erfaret och kompetent gäng som är extra vassa på att leverera affärsystemslösningar som effektiviserar din verksamhet och dess processer. 

Kontakta oss

Södra Förstadsgatan 4, 211 43 Malmö

I Malmö är vi experter på

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central är affärssystemet som hjälper din verksamhet att fullt ut ta till vara på sin digitala potential.

Projektledning

Hos Dizparc hittar du projektledare som har både bredd och djup med många års erfarenhet av att driva framgångsrika digitala projekt.

Generativ AI

Vi hjälper din verksamhet att hitta nya innovativa sätt att använda AI som säkerställer konkurrenskraft över tid.

Engagerade medarbetare och högt i tak

Ansvarstagande är ett av våra ledord och alla våra anställda ställer upp för varandra och delar med sig av sina kunskaper. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och är övertygade om att en dynamisk och trevlig arbetsplats får oss att växa – både som människor och som företag.

039CE406-4E41-4491-BC55-97E61AEE4A60_1_105_c

Just nu erbjuder vi

skriva på dator

Business Central (ERP)

Vi hjälper små och medelstora bolag att ta vara på sin fulla digitala potential med smarta och effektiva affärssystemslösningar.

skrattande kvinna

Smart BC Upgrade

Ett krångelfritt sätt att snabbt och kostnadseffektivt uppgradera från Navision/NAV till Dynamics 365 Business Central - med all historik och efterfrågad funktionalitet.

Välkommen att kontakta oss

Anton Lagercrantz

Insikter & Lösningar

Från idé till verklighet

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.