<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

KASPER 
JAREBLAD

Hej Kasper!

Yrke:

Vice VD och försäljningschef på Dizparc Rationell IT Linköping

Ålder:

30 år

Bor:

I Motala

Personliga egenskaper:

Glad och positiv, energisk och målmedveten. 

Fritidsintressen:

Umgås med min son och övrig familj, spelar tennis och uppskattar idrott och träning i alla dess former samt gillar att resa. 

Motto:

"När du ändå tänker, tänk stort!"

Kasper_bild_svartvit_besk

“En säljande ledare som lyssnar, motiverar, visar vägen och tar täten!” 

Kasper Jareblad har under hela sin karriär kombinerat sälj och IT i olika typer av roller, från rena säljroller till ansvar för större kundkonton och senast som teamledare för den svenska säljkåren på ett internationellt SAAS-bolag. Nyligen har han klivit ombord som vice VD och försäljningschef hos Dizparc Linköping. Men hur hamnade han där?

Jag spelar mycket tennis och är vice ordförande i tennisklubben i Motala, där också en av säljarna inom Dizparc Linköping är engagerad. När de började leta efter en ny ledarfigur till organisationen kom mitt namn därför upp i deras diskussioner. Vi inledde en process och jag började träffa Dag som är VD på bolaget och även andra nyckelpersoner, både på Linköpingskontoret och inom koncernen. Då kände jag ganska snabbt att den här rollen skulle vara väldigt spännande att få ta sig an. Framför allt var det den resa som både Dizparc och Linköpingskontoret har påbörjat och ska göra framöver som lockade mig”, berättar Kasper. 

Kasper har knappt hunnit vara på plats i en månad och än så länge är dagarna väldigt varierande och mycket kretsar kring att lära känna sina nya kollegor och sätta sig in i verksamheten. Något som är tydligt är att han har med sig positiv energi och en stark framtidsanda in i rollen.

”Ibland känns det lite som att jag befinner mig i en torktumlare! Skämt åsido, jag försöker lära mig så mycket som möjligt genom att sätta mig in i detaljer i bolaget. Jag går igenom vart vi kommer ifrån men försöker framförallt att bilda mig en uppfattning om vart vi ska. Jag har blivit väldigt väl omhändertagen och har valt att träffa alla kollegor en och en på lunch och det har varit givande att få den tiden och lära känna alla individuellt. Även om jag bor en bit från kontoret så åker jag in till Linköping så gott som varje dag. Jag vill vara på plats där det händer och tycker det är en otroligt viktig del i att vara ledare, dessutom gillar jag miljöombytet och att det är lite mer puls i Linköping än i Motala där jag bor”, säger Kasper.

På frågan om vad som gör Dizparc Linköping unikt svarar han att det är den enorma kompetens och bredd som finns samlad här. 

”Att vi är duktiga på väldigt många olika delar ser jag som en enorm styrka. Vi har en otroligt bred kompetens inom IT i bolaget som byggts upp under många år tillsammans med många erfarna och kompetenta medarbetare. Att vi dessutom är en del av en större koncern gör att vi kan få en enorm utväxling av kompetens inom dels vårt eget område, men även inom andra typer av leveransområden som vi kanske annars hade behövt anställa inom. Dessutom får vi tillgång till ledningskompetens och möjlighet att kunna erbjuda våra kunder en otrolig bredd som är svår att skapa när man är ett mindre bolag, samt kan enklare hitta synergier och skapa samarbeten”, menar Kasper. 

Kasper ser fram emot att ta sig an sin nya roll, där han också får möjlighet att påverka verksamheten i en större utsträckning än vad han kunnat göra i sina tidigare roller. 

”Det viktigaste med att vara i en ledande position tror jag framför allt är att ha förmågan att lyssna och på så sätt hitta vägar för att motivera sina medarbetare, visa vägen och ta täten. För mig handlar ledarskap inte om att vara chef, utan snarare om att vara där det händer, visa vart vi ska någonstans genom att skapa motivation och glädje och därigenom se till att medarbetarna trivs och mår bra i vardagen. Sedan drivs jag också av att skapa riktigt bra upplevelser för våra kunder och det ser jag fram emot att fortsätta utveckla. Lyckas jag med det är jag övertygad om att vi kommer kunna åstadkomma riktigt bra saker tillsammans framöver”, avslutar Kasper.

Nyfiken på hur det är att jobba på Dizparc Rationell IT Linköping

Tveka inte att ta en kontakt så berättar vi gärna mer, eller sök någon av våra lediga tjänster redan idag!

Till våra lediga tjänster

Möt fler av våra medarbetare inom koncernen

Klicka på porträtten nedan för att läsa mer om några fler av våra medarbetare

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.