<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pyramid

Affärssystemet som effektiviserar dina arbetsprocesser

Pyramid är ett modernt affärssystem för små- och medelstora företag. Med sin flexibilitet och bredd kan Pyramid ersätta olika system för olika funktioner och via en integrerad helhet kan du följa hela ditt flöde, från lagd order hela vägen fram till att fakturan är betald. I takt med att din verksamhet växer, kan också systemet växa med din verksamhet.

 

Vad kan Dizparc och Pyramid göra för din verksamhet idag?

Utvecklat för att passa olika branschers behov och önskemål

Pyramid är ett komplett affärssystem med ett gränssnitt som gör det enkelt att både förstå och använda. Samtidigt är systemet avancerat och flexibelt med stora anpassnings- och integrationsmöjligheter. Funktionerna innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel. Dizparc hjälper dig att hitta vägen till effektiva arbetsprocesser i Pyramid.
Skräddarsytt

Skräddarsytt

Både Pyramid och vi på Dizparc är flexibla och lyhörda inför dina behov och hjälper dig att göra de skräddarsydda anpassningar du behöver för att få ett effektivt affärssystem.

Helhetsansvar

Helhetsansvar

När du väljer Dizparc som partner tar vi ett helhetsansvar för hela processen, från implementation till driftsättning, och finns med dig vidare in i support och förvaltning.

Proaktivitet

Proaktivitet

Genom att sätta oss in i och förstå din verksamhets behov kan vi föreslå proaktiva lösningar i Pyramid som effektiviserar era arbetsprocesser.

Modernt och flexibelt

Den nya generationens Pyramid har ett modernt gränssnitt som kan användas både via Windows, surfplatta, webbläsare, PDA eller smartphone. Systemet är byggt på ett sätt som gör att det passar olika branschers behov och önskemål. Kraftfulla funktioner som är grundläggande för de flesta företag finns i huvudmodulerna, medan tillvalsmodulerna passar dig med mer specifika behov.

Maria_medarbetarporträtt_bild

"Dizparc har hjälpt oss skapa effektiva flöden med Pyramid, vilket gör att vi nu sparar både tid, resurser och pengar!”

Maria Elken Person , Ekonomi- och HR-chef Göta Kanalbolag.

Pyramids moduler

De funktioner som de flesta organisationer behöver finner du bland Pyramids basmoduler. De utgör navet i Pyramid och har stor effekt för hela ditt affärssystem.

Redovisning

Redovisning (Öppnas i ett nytt fönster)

Enkel, tids- och resurseffektiv redovisning. Med hjälp av effektiva sökverktyg tar du snabbt fram den information som önskas för din verksamhet.

Fakturering

Fakturering (Öppnas i ett nytt fönster)

Fakturera när och hur du vill. Samlingsfakturera, fakturera i förskott (aconto), fakturera en och en eller kontraktsfakturera periodiskt. Bara dina kunder och din verksamhet sätter gränserna.

Leverantörskontra

Leverantörskontra (Öppnas i ett nytt fönster)

Du får tillgång till mängder av funktioner som förenklar ditt arbete och gör det mindre tidskrävande.

Projekt

Projekt (Öppnas i ett nytt fönster)

Nyckeln till ett lönsamt projekt är att ha full koll på hur det fortlöper. I Pyramid kan du föra in uppgifter om egentillverkat material, inköpta varor, tjänster och debiterbar tid för full kontroll hela vägen.

Order

Order - Lager - Inköp (Öppnas i ett nytt fönster)

Ett heltäckande, funktionsrikt orderflöde som dessutom möjliggör enkla flöden för hela processen.

Materialplanering

Materialplanering (Öppnas i ett nytt fönster)

Ett smart stöd för att hantera tillverkningsorder och strukturer som innefattar material, halvfabrikat och operationer. Dina tillverkningsordrar skapas automatiskt i Pyramid.

CRM

CRM - Säljstöd (Öppnas i ett nytt fönster)

Ett heltäckande verksamhetsstöd som kopplar samman alla delar i din verksamhet.

Tilläggsmoduler

Tilläggsmoduler (Öppnas i ett nytt fönster)

Pyramid Business Studio har 47 olika moduler som du kan addera i takt med att era behov och er verksamhet växer. Läs mer om alla moduler hos Pyramids leverantör Unikum.

Affärsystem på ett enkelt sätt — med Dizparc som partner

Våra konsulter har lång erfarenhet av att implementera, förädla och integrera Pyramid – allt för att du ska få ett bra flöde och kontroll på helheten.

Branscher

Du kan enkelt anpassa Pyramid utifrån ditt företags och din branschs specifika behov. Här hittar du några exempel på branscher och kunder som använder Pyramid framgångsrikt idag idag.

Butik

Butik och affärskedjor

Entreprenad

Entreprenad

Handel

Handel

Tillverkning

Tillverkning

Tjänster

Tjänster

Service

Service

Inspiration

Välkommen till vår Inspirationsbank. Här samlar vi innehåll som vi hoppas ska väcka en tanke och inspirera på din väg mot nya digitala möjligheter.

Mer inspiration
White paper

White paper

Din kompletta guide (Öppnas i ett nytt fönster)

Står du inför att byta affärssystem eller kanske uppgradera det du har? Vår erfarenhet är att frågorna och utmaningarna i samband med det kan vara många, men det är samtidigt möjligheterna. Börja gärna med att ta del av våra erfarna konsulters bästa tips och råd genom att ladda ner vårt inspirerande white paper.

Pyramid-1
Pyramid logo-1

Resan mot ett nytt affärssystem börjar här

När du är redo tar vi mer än gärna en diskussion kring hur vi kan hjälpa din verksamhet kan implementera, alternativt uppgradera eller förädla en befintlig Pyramidlösning. Vi hörs!

Kontaktpersoner

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Maria Alstander

Dizparc Linköping

Josefine Karlsson

Dizparc Värnamo

Hör av dig så berättar vi mer

Ta en kontakt så hör vi av oss.