<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Business Intelligence

Var säker på att företagets beslut bygger på aktuell och relevant information.

toppbild_BI-paketering

Med dizparcs paketerade Business Intelligence lösning kan verksamheten få nya insikter och underlag för att fatta rätt beslut

Skapa en datadriven företagskultur

Vi på dizparc hjälper företag att bli mer datadrivna så att de kan fatta snabba och säkra beslut baserade på relevanta och aktuella underlag.

Genom en modern och flexibel Business Intelligence lösning kan alla medarbetare kan fatta kloka beslut med hjälp av minutaktuella analysresultat.

På dizparc har vi stor erfarenhet av att hjälpa företag med lösningar inom beslutsstöd. Vi kan ta företag hela vägen – från analys och val av lösning till en väl fungerande tillämpning.

Vi jobbar i första hand med Power BI som gränssnitt mot användarna och att data hanteras via Microsofts molnmiljö Azure. Oftast bygger en komplett lösning helt på Microsoftteknik.

Dator i förgrund

Kom igång med vår BI paketering

För dig som vill komma igång snabbt har vi utvecklat en paketerad lösning som är framtagen primärt mot Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare NAV). Den flexibla plattformen möjliggör kopplingar mot andra affärssystem. Den flexibla lösningen möjliggör även kopplingar mot andra system såsom produktionssystem, lönesystem mm.

Lösningen har fem moduler som man kan använda tillsammans eller var och en för sig. Modulerna är försäljning, ekonomi, inköp, lager och produktion (de tre sista under utveckling). Till dessa har vi även färdiga basrapporter.

BUSINESS INTELLIGENCE

Komplett

Med alla moduler Försäljning, Ekonomi, Inköp, Lager och Produktion på samma gång ges automatiskt synergieffekter i organisationen då transformationen till den datadrivna organisationen sker simultant på olika områden.

BUSINESS INTELLIGENCE

Försäljning

Försäljningsmodulen ger dig en direkt bild av hur försäljningen går jämfört med tidigare perioder. Modulen inkluderar följande rapporter:
• Orderstock/Öppna order
• Orderingång
• Utfall fakturering

BUSINESS INTELLIGENCE

Ekonomi

Ekonomimodulen ersätter statiska rapporter från ekonomisystemet. Med denna modul kan du när du vill välja perioder exempelvis vecka, månad och år:
• Balansräkning
• Resultaträkning
• Kassaflödesanalys
• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra

BUSINESS INTELLIGENCE

Inköp (under utveckling)

Genom modulen Inköp ges möjlighet till uppföljning och kontroll av inköpsnivåer, öppna ordrar, leveranser etc. Modulen innehåller rapporterna:
• Inköpsstatistik
• Inköporderstock / Öppna IO
• Leveransprecision

BUSINESS INTELLIGENCE

Lager (under utveckling)

Lagermodulen ger dig en bra överblick över hur snabbt du omsätter ditt lager, vilka produkter är hyllvärmare etc. Modulen innehåller rapporterna:
• Lagervärde
• Lageromsättning
• ”Slow Movers”

BUSINESS INTELLIGENCE

Produktion (under utveckling)

Genom modulen produktion ges du möjlighet att följa upp produktionen och produktionseffektiviteten i realtid. Modulen innehåller rapporterna:
• Förkalkyl
• Produktionsutfall

Exempelrapport

Exempelrapport i Power BI

Användarvänligt

Bygger på världsledande plattformen Power BI med nya tidens användarcentrerade filosofi

Realtidsbaserat håller du dig uppdaterad oavsett vart du är. Hundratals färdiga kopplingar mot andra system så som Excel, Teams och SQL.

Modulpaketering

Med vår paketering får du tillgång till en fördefinierad informationsmodell och färdiga standardrapporter som kan anpassas efter behov

Ta ett kliv mot att bli datadriven organisation!

Helhetsleverans

På dizparc har vi stor erfarenhet av att hjälpa företag med lösningar inom beslutsstöd

Vi kan ta ditt företag hela vägen – från analys och val av lösning till en väl fungerande tillämpning. Med moderna verktyg hjälper vi dig att ta och behålla initiativet.

Vi ger oss inte förrän ni har lyckats nå era mål

Med en gemensam plan och målbild skapar vi en lösning som möter era behov. Då kan ni börja utnyttja de digitala möjligheterna till fullo och lämna era konkurrenter bakom er. Låt oss skapa en lösning tillsammans som passar för just er verksamhet

studio-republic-fotKKqWNMQ4-unsplash

Boka möte för att veta mer eller boka Workshop för att ta första steget

För att du ska få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig så kan du antingen boka ett förutsättningslöst möte där vi presenterar våra tjänster och vad vi gjort för andra kunder, eller så kan du boka en gratis workshop på en timme där vi tar det ett steg längre och gör en kort analys av era behov, diskuterar er uppföljning och rapportering och pratar kring möjliga lösningar. Denna workshop görs digitalt på tid som passar er.

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi med förslag på tider!


Kontaktperson

Stefan Lundström

Teamchef Digitala Insikter Umeå

Trygghet med dizparc

När du väljer dizparc som samarbetspartner kan du vara säker på att vi gör allt vi kan för att du skall lyckas. Långsiktighet är en del av vårt erbjudande och vi tror på långa relationer som gärna får växa över tid.

Idag har dizparc närmare 200 medarbetare och kontor över hela landet. Det gör att vi kan arbeta självständigt men med stöd av en större organisation i ryggen.

Vi tror på långa relationer som får växa över tid, och vill vara med och skapa en framgångsrik Business Intelligence lösning för ert företag idag, och imorgon.