<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

FILIP 
BERGLUND

Hej Filip!

Gör helst:

Hänger med min familj och vänner. Spelar golf, åker skidor och njuter av livet i allmänhet!

Äter helst:

Popcorn - No contest!

Om du var ett djur:

Filip betyder ju hästvän så det får väl bli häst. (Pluspoäng hos min fru också)

Words of wisdom:

"Det har jag aldrig testat så det ska jag nog klara av" (Pippi Långstrump)

Porträttbild av Filip

Entreprenörerna som fick en chans
- och tog den!

När Dizparc stod i startgroparna att utveckla sitt erbjudande inom affärsområdet “Digitala Upplevelser” gick Dizparcs VD Andreas Blåeldh genom sitt breda branschnätverk i jakt på de rätta profilerna för att starta upp en digital byrå. Med en bra mix av kompetenser och förankring i både Göteborg och Stockholm kontaktades ett antal individer som tillsammans fick kavla upp ärmarna och kicka igång en gemensam entreprenörsresa - och Dizparc Nowadays resa tog sin början.

“- Jag kan inte tala för alla men jag tror det som fick oss att hoppa ombord på resan är den unika möjligheten att få vara med och bygga upp något helt från grunden och forma en digital byrå som inte liknar någon annan och som vilar på en gemensam värdegrund. Att kort och gott få forma en verksamhet som vi kan vara stolta över både idag och i framtiden där all vår erfarenhet kan förenas och skapa något nytt, unikt och framförallt hållbart”, berättar Filip.

"Vi vill skapa en digital byrå som inte liknar någon annan och vilar på samma typ av sunda värdegrund vi delar med alla Dizparc-bolag"

Just hållbarhet var något som gänget tidigt enades om skulle vara en tydlig ledstjärna för verksamheten och en viktig del av dess värdegrund. Ett synsätt som delas av övriga kollegor inom hela Dizparc-koncernen. Sedan start har hållbarhet därför blivit en naturlig del av bolagets DNA och alla processer har injicerats med ett tänk kring hur Dizparc Nowadays kan bidra till att skapa en lite bättre värld - i det stora som lilla. Oavsett om det handlar om att inspirera en kund att gå i en mer hållbar riktning eller att fatta kloka och sunda beslut kopplat till hur verksamheten bedrivs är ambitionen att tänka långsiktigt och aldrig överge den inslagna vägen.

”- Vi är alla eniga om att vi vill jobba på det sättet och där känns Dizparc som en trygg hamn då hela koncernen genomsyras av ett stort och aktivt engagemang för hållbarhet”, förklarar Filip.

Dizparc Nowadays växer fram

Som nya i sina entreprenörsroller har stödet från Dizparc och dess ägare Huset Invest varit ovärderligt för gänget på Dizparc Nowadays. Dels genom stöttning och coachning i företagande, men också i form av ekonomiska muskler och ett starkt varumärke i ryggen.

"Stödet och engagemanget från Dizparc och Huset Invest har varit och är ovärderligt"

”- Vi hade alla en önskan om att göra saker och ting annorlunda när vi fick möjligheten. Att starta ett bolag helt från scratch utan varumärke, kunder eller etablerade partners är nog ganska unikt i vår bransch. Stödet och engagemanget från Dizparc och Huset Invest har varit och är ovärderligt där vi upplever en otrolig backning inom alla delar som måste till vid en uppstart. Ett bollplank är aldrig mer än ett samtal bort och vi har alltid känt oss både trygga, prioriterade och omhändertagna”, fortsätter Filip.                   

Den personliga prägeln lyser igenom på flera sätt i verksamheten och har successivt börjat forma Dizparc Nowadays till den unika byrå, eller till och med “världens bästa byrå”, som gänget vid rodret önskar att skapa. Oavsett om det gäller framtagandet av ett nytänkande varumärke i form av en handritad logotyp i en digital värld, rekrytering av nya kollegor eller utformande av erbjudanden görs allt med fingertoppskänsla.

Ung byrå med lång erfarenhet, stora ambitioner och goda intentioner

Dizparc Nowadays är fortsatt en ung byrå, men den samlade kompetensen och erfarenheten hos de numera ca 20 anställda är däremot lång. Det finns en tydlig insikt kring vad som skapar värde i leveranserna och bolaget har som ambition att växa på två fronter. Både genom att våga ifrågasätta och erbjuda kunderna lösningar som andas kvalité, innovation och skapar långsiktigt värde.

Tack vare den värdefulla plattform i kombination med det förtroende som Dizparc erbjuder sina entreprenörer görs denna tillväxtresa möjlig. Genom att alltid ha någon som stöttar och på ett modernt sätt coachar utan en massa pekpinnar och detaljstyrning kan Dizparc Nowadays fokusera på det de helst jobbar med: att leverera värde för kunden och skapa digitala lösningar i världsklass.

"- Vi är inte Jim Carrey i "Yes Man". Det vill säga, vi kommer inte alltid ge kunderna det de efterfrågar, utan det de faktiskt behöver. Dizparc har ett tydligt fokus på att jobba med kunder vars digitala kanaler har en stor inverkan på affären och som skapar värde både för verksamheten i sig, de anställda och slutkunden. Ett synsätt som vi till fullo delar. Med Dizparc i ryggen är vi övertygade om att inget kan stoppa oss som byrå och vi kommer tillsammans att erbjuda marknaden riktigt vassa, spännande, oväntade och hållbara lösningar under lång tid framöver", avrundar Filip.

"Vi är inte Jim Carrey i "Yes Man". Det vill säga, vi kommer inte alltid att ge kunderna det de efterfrågar, utan det de faktiskt behöver."

Är du vår nästa entreprenör?

Vi bokar gärna ett förutsättningslöst möte och pratar mer om dina planer, tankar, idéer och visioner.

Andreas_Blaeldh_VD_Dizparc

Andreas Blåeldh

VD Dizparc

Hör av dig så pratar vi mer

Möt våra entreprenörer