<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Cybersäkerhet

Dags att förverkliga entreprenörs-drömmen?

Just nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären inom Cybersäkerhet. 

Dizparc - av entreprenörer, för entreprenörer

Kanske driver du redan ett företag idag, men känner att du kört fast? Kanske jobbar du som anställd och har en entreprenörsdröm som du vill leva ut? Oavsett i vilken fas du befinner dig kan vår framgångsrika och uppskattade entreprenörsplattform vara lösningen!

Just nu söker vi dig som är sugen på att testa dina vingar som entreprenör och bygga upp en verksamhet inom området Cybersäkerhet.

Stämningsbild_2

Självständigt entreprenörsskap med ett stort nätverk i ryggen

Som entreprenör hos oss på Dizparc driver du din egen verksamhet i en självständig enhet som du är delägare i, men kan samtidigt dra nytta av fördelarna som kommer med att vara  del av en större företagsgrupp med ett stort nätverk i ryggen. Vi har byggt vår entreprenörsplattform på följande principer:

checkmark

Långsiktighet

Vi tror på stabila och långsiktiga partnerskap med våra entreprenörer, oavsett om du kommer ombord med en befintlig verksamhet eller startar upp en ny.

checkmark

Innovation

Vi strävar ständigt efter att ligga i digital framkant genom att erbjuda hållbara tjänster som mappar mot marknadens efterfrågan.

checkmark

Kunden i centrum

Tillsammans sätter vi våra kunder i centrum och levererar värdeskapande digitala tjänster som är byggda utifrån användarnas behov.

checkmark

Engagemang

Entreprenörerna är hjärtat och motorn i Dizparc-modellen. Genom nära samarbeten och en familjär känsla skapas ständigt nya möjligheter tillsammans.

Tjänster

Stöttning av våra experter

Som entreprenör hos Dizparc får du stöd från ett team med mångårig erfarenhet av entreprenörskap. Genom ett aktivt engagemang i din affärsutveckling, styrelsearbete, kompetensutveckling samt erfarenhetsutbyte och kapital för fortsatt tillväxt säkerställer vi att din resa med oss blir både utvecklande och framgångsrik.

Hands-icon

Vårt erbjudande

Cybersäkerhet hos Dizparc

Vi tror på att göra digital säkerhet enkel och tillgänglig för alla verksamheter, oavsett storlek, mognadsgrad eller plånbok. Våra erfarna konsulter sätter sig snabbt in i våra kunders vanligaste vardagsutmaningar, identifierar nödvändiga åtgärder och ser till att säkerhet blir ett naturligt inslag i såväl verksamheters digitala processer som tjänster.

Träffa två av våra drivna entreprenörer

Filip och Jonas vågade och vann! Läs mer om deras entreprenörsresor tillsammans med oss på Dizparc.

Cybersäkerhet på tapeten

Vi älskar att inspirera! Så även inom området Cybersäkerhet. Ta del av några av våra tankar kring området.

White Paper - Ransomware

White paper

Ransomware - en guide för ökad motståndskraft

Marcus Wendling

Vill du veta mer?

Välkommen att ta en förutsättningslös kontakt med mig. Självklart hanterar jag alla förfrågningar med full diskretion.

Marcus Wendling

Affärsutvecklare Cybersäkerhet