<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dizparc WashOut

Ett krångelfritt sätt att snabbt och kostnadseffektivt uppgradera till Dynamics 365 Business Central - med all historik och efterfrågad funktionalitet.

Dizparc Washout Emblem

För vem passar en WashOut?

En WashOut passar dig som idag har Microsoft Dynamics NAV som affärssystem, men är sugen på att ta steget till Dynamics 365 Business Central. Istället för en dyr fullskalig uppgradering eller omstart kan vi erbjuda dig en enkel lösning där vi kort och gott möts på halva vägen och snabbt, enkelt och kostnadseffektivt genomför en uppgradering, utan att förlora de delar som är viktiga för din verksamhet.

Istället för att skrota det som faktiskt är bra och börja om från början ser vi tillsammans över din lösning och utreder vilka delar i ditt affärssystem som faktiskt behöver vara kvar, tvättar bort anpassningar vars bäst före datum har gått ut och adderar ny funktionalitet vid behov.

Låt oss kika på hur!

Hur går det till?

När vi genomför en WashOut koncentrerar vi oss på kärnan i ditt affärssystem och städar den ordentligt för att sedan tillsammans med din verksamhet värdera vilken funktionalitet som ska få flytta tillbaka med in i ett nytt uppgraderat system. Vi brukar beskriva det lite som att vi gör en storstädning av ditt hus och flyttar tillbaka de möbler som du faktiskt gillar, resten får åka till återvinningen. 


En WashOut genomförs vanligen i två steg där du som kund blir involverad i processen och samskapar den nya lösningen med oss som partner för absolut mest träffsäkra resultat:

Steg 1

WashOut

I första delen av projektet kör vi en ordentlig tvätt som plockar ut alla anpassningar ur din befintliga installation och rensar bort all affärslogik som inte är en del av ditt systems kärna. Den här typen av rensning blir en förutsättning för att vi sedan ska kunna göra en uppgradering baserad på dagens behov och städa bort funktionalitet som inte längre fyller en tydlig funktion.

Vatten

Steg 2

Workshops

När vi städat i systemet är det dags att genomföra ett antal workshops tillsammans med din verksamhet. Då identifierar vi vilken funktionalitet som ska plockas tillbaka och ser till att både den och all data som ska återställas hänger med i den kommande uppgraderingen.

Workshop

Fördelar med en WashOut

Att använda vår WashOut-modell innebär ett antal fördelar för din verksamhet.
History

Koll på historiken

Till skillnad från vid ett nybygge då all historik vanligen skrotas mellanlagras all din data och följer med in i din nya lösning.

Lock

Låg risk

I en WashOut får du som kund en första testmiljö av det nya systemet baserad på din egen data för riskfri testning, utvärdering och sedan en snabb uppstart.

Hand

Omvänd bevisbörda

I en WashOut tar vi reda på vilken funktionalitet din verksamhet faktiskt vill ha kvar och inget onödigt krut läggs på en 1:1-uppgradering där gammal skåpmat bara hänger med.

Chat

Aktivt engagemang

Verksamhetens användare blir engagerade och deltar aktivt i värderingen av vilken funktionalitet som ska sparas och tillföras i den nya versionen av ert affärssystem.

Grow

Digital hållbarhet

Istället för att skrota välfungerande funktionalitet är WashOut en möjliggörare för dig som vill vara digitalt hållbar och återanvända det som är bra i den nya lösningen.

Rocket

Effektivitet

Med hjälp av vårt erfarna offshore team av specialiserade konsulter kan vi leverera snabbt, kostnadseffektivt och med genomgående hög kvalitet. Väljer du dessutom att ta steget till molnet finns det pengar att spara på underhåll och drift av din gamla server.

Säg hej till

Indi:d

Bakom våra leveranser på Business Central finns inte bara våra svenska konsulter utan också ett gäng experter baserade i den indiska IT-metropolen Bengaluru (fd Bangalore) på Dizparc-ägda Indi:d. Teamet på Indi:d bidrar både med bredd och spets i våra leveranser och jobbar sömlöst med vårt team i Sverige för snabba leveranser med hög kvalitet och en attraktiv prislapp.

Mer om Ind:id
Indid
WashOut icon

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad en WashOut kan innebär för dig? Ta en förutsättningslös kontakt med oss så berättar vi mer och levererar en kostnadsfri offert på en första testuppgradering.

Kontaktpersoner

Arthur Kron

Dizparc Everest Göteborg

Wilhelm Åkesson

Dizparc Everest Malmö

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.