<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyhet

Offensiv tillväxt för Dizparc i Halmstad

man åker skateboard

Dizparc fortsätter sin offensiva tillväxtresa i Sverige, med målsättningen att bli ledande i att stödja små- och medelstora företag i deras digitala utveckling. Nu växer man kraftigt i Halmstad och stärker närvaron i regionen ytterligare.

Dizparc har funnits på den svenska marknaden i tre år, och har sedan starten vuxit kraftigt. Företaget upplever en hög efterfrågan på deras tjänster, en lokal och nära IT-partner som kan hjälpa små- och medelstora företag i deras digitala utveckling.

För cirka 1,5 år sedan etablerade sig Dizparc i Halmstad med en affärssystemverksamhet, och nu tar man nästa steg och utvecklar Halmstadkontoret till att även erbjuda systemutvecklings-, webb- och e-handelstjänster. I nuläget innebär det mer än en dubblering av nuvarande verksamhet, men ytterligare rekryteringar är nära förestående. Inom kort räknar man med att vara minst 15 medarbetare i Halmstad med fokus på att hjälpa kunderna i Halmstadregionen att ta nästa steg på sin digitala resa.

”Vi är glada att kunna erbjuda Dizparcs kunder i regionen lösningar för den digitala transformation som sker idag. Vårt engagerade team har en gedigen erfarenhet och kompetens inom webb- och systemutveckling och strävar alltid efter att skapa ett långsiktigt värde för kunderna. Genom vårt kunnande kompletterar vi den verksamhet som redan fanns i Halmstad sedan tidigare, och vi ser fram emot att fortsätta och utvecklas tillsammans med alla kompetenta kollegor och kunder” säger Emma Andersson, Konsultchef Dizparc Halmstad.

”Vi upplever ett stort behov hos våra kunder av att anpassa sin verksamhet till den nya digitala verklighet som råder, och ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder i Halmstad ytterligare tjänster och lösningar som kan bidra positivt till deras utveckling. Men vi är inte nöjda ännu, utan dialoger pågår för att växa och rekrytera ytterligare medarbetare till Dizparc i Halmstad”, berättar Fredric Arvidsson, VD Dizparc.

Kontaktpersoner

Elin Petersson

VD, Dizparc Halmstad

Emma Andersson

Konsultchef, Dizparc Halmstad

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.