dizparc rekryterar ny vd i Halmstad för fortsatt tillväxt

dizparc har funnits i Halland i närmare 3 år, efterfrågan på dizparcs tjänster är hög, många små- och medelstora företag vill ta nästa steg i sin digitaliseringsresa, och det är där dizparc kommer in som digitaliseringspartner till företagen. Nu är det dags för dizparc att ta nästa utvecklingssteg i Halmstad genom att intensifiera tillväxten ytterligare.

För att sätta fokus på fortsatt tillväxt har dizparc i Halmstad rekryterat Elin Petersson som VD. Elin, som förutom att driva Halmstad Yogainstitut, kommer närmast från rollen som kommunikationsstrateg på HFAB, och har dessförinnan arbetat med affärsutveckling och projektledning med inriktning digitalisering/webb/e-handel/startups på och för Halmstad Business Incubator.

Jag ser fram emot att driva dizparc Halmstad tillsammans med ett fantastiskt team. Med min bakgrund från strategi och affärsutveckling samt digitala erfarenhet, är min ambition att kunna bidra positivt till dizparcs fortsatta utveckling. Som entreprenör i själ och hjärta har jag startat och drivit bolag under flertalet år och mina starkaste kompetensområden finns inom områdena digitalisering, strategi, tillväxt, kommunikation och marknad” berättar Elin Petersson tillträdande vd dizparc Halmstad.

Vi har en rad spännande möjligheter framför oss, och har som ambition att växa och stärka vår position på Halmstadmarknaden vilket kommer att innebära en rad rekryteringar. Jag ser fram emot att använda mitt nätverk och mina samlade erfarenheter för att utveckla dizparc i Halmstad ytterligare, fortsätter Elin. .

Emma Andersson som tillsammans med teamet drivit dizparc Halmstad sedan start, kommer att fortsätta att ansvara för leveranser och koordinera teamet samt tillsammans med Elin Petersson driva bolaget framåt.

Med Elins erfarenhet i kombination med teamets samlade kompetens är jag övertygad om att vi kommer att växa och stärka dizparcs position i Halmstad, vilket ger fler kunder möjlighet att få en stark partner på sin digitaliseringsresa, kommenterar Andreas Blåeldh, koncernchef dizparc

Camilla Erixon

Mediakontakter