<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyhet

Dizparc rekryterar ny koncernchef

dizparcs koncernchef andreas blåeldh

Dizparc, som bidrar till sina kunders digitala utveckling, fortsätter sin resa mot en ledande position inom digitalisering mot SME-segmentet och genomför en ledningsförändring samt rekryterar ny koncernchef till företaget.

Dizparc, som bidrar till sina kunders digitala utveckling, fortsätter sin resa mot en ledande position inom digitalisering mot SME-segmentet och genomför en ledningsförändring samt rekryterar ny koncernchef till företaget.

Dizparc startade för fyra år sedan och har sedan dess vuxit till cirka 120 medarbetare på sju orter. Genom sitt kunnande inom digitalisering och ny teknik i kombination med ett gediget verksamhetskunnande har företaget byggt upp en kundbas på närmare 500 kunder. Nu är det dags för Dizparc att ta nästa utvecklingssteg och intensifiera tillväxten ytterligare genom förvärv och nyetableringar, och har därför rekryterat Andreas Blåeldh som ny koncernchef för Dizparc.

Andreas Blåeldh, kommer närmast från rollen som VP Digital Experience på TietoEVRY, Andreas har de senaste 15 åren arbetat i ledande roller inom en blandning av mindre entreprenörsdrivna digitalbyråer och större it-konsultbolag. Tidigare har han haft ledande roller på bl.a. NetRelations och Ninetech. En röd tråd i hans arbete har varit att driva förändring, ofta genom en utveckling av företagets inriktning och strategi och med en digital plattform som grund.

"- Jag ser mycket fram emot att bli en del av ledarteamet på Dizparc. Med min bakgrund från strategi och affärsutveckling samt omfattande digitala erfarenhet, bland annat kring hur man bygger starka kundorienterade erbjudanden inom digitalisering, är min ambition att kunna bidra positivt till Dizparcs fortsatta utveckling. Jag har varit med om att starta och bygga upp ett flertal bolag, vilket gett mig nyttiga erfarenheter kring vad som krävs för att ta ett bolag till nästa nivå."

Andreas Blåeldh, tillträdande koncernchef, Dizparc

Fredric Arvidsson, nuvarande koncernchef som drivit Dizparc de första fyra åren, kommer att fortsätta att arbeta med affärsutveckling i ledningen för Dizparc, samt driva tillväxten av Dizparc i de norra delarna av Sverige.

"- Det har varit fyra spännande år sedan starten av Dizparc, och jag ser fram emot att vara med på den fortsatta resan. Med de ledningsförstärkningar som vi gör i dizparc stärker vi företagets digitala profil ytterligare, vilket kommer att bidra positivt till företagets fortsatta utveckling."

Fredric Arvidsson, Koncernchef Dizparc

Dizparc förstärker ledarteamet ytterligare genom Marcus Wendling, som rekryterats till Huset invest, Dizparcs ägarbolag. Marcus som kommer att bidra med sin erfarenhet inom sälj- och marknadsarbete till företaget, och kommer närmast från rollen som Head of cloud advisory & technology på TietoEVRY. Inom Dizparc kommer Marcus att arbeta som affärsutvecklare samt driva tillväxten i västra och södra Sverige.

"- De ledningsförändringar som vi genomför på Dizparc stärker företagets digitala profil och såväl Andreas som Marcus erfarenheter kommer att bidra starkt till en fortsatt positiv utveckling av Dizparc."

Niclas Ekblad, styrelseordförande Dizparc

Kontaktpersoner

Andreas Blåeldh

Koncernchef, Dizparc

Niclas Ekblad

Styrelseordförande Dizparc

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.