<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Säkerhet

Kunskap är bästa skyddet.

Man sitter framför laptop och ser bekymrad ut

Hoten mot företags IT-system har aldrig varit större än nu. Attackerna blir fler samtidigt som de förfinas och är allt svårare att skydda sig mot.

Förlorad eller stulen information och otillgängliga IT-tjänster kan leda till stora förluster, både i tid, resurser och pengar. Lägg även till risken för ett minskat förtroende och ett skadat varumärke. Hårdare krav och lagar kring informationshantering bidrar till att utvecklingen drivs på. 

I många fall upplevs IT-säkerhet som ett omöjligt pussel där resurserna inte matchar hotbilden. Vi erbjuder därför en förlängd arm där vi hjälper till att identifiera hot och arbetar proaktivt med IT-säkerhet. Om olyckan är framme kan vi snabbt svara an på uppkomna händelser och angrepp.

På Dizparc vet vi att tekniska verktyg, kunskap och utbildning gör det möjligt att säkerställa en hög IT-säkerhet i både små och stora organisationer. Givetvis anpassar vi vår lösning för att möta särskilda krav och förändringar över tid.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation till en trygg och säker IT-miljö? Tveka inte att ta en kontakt via formuläret nedan

SoMe_10 tips

Guide

10 tips för förbättrad IT-säkerhet

Vi har tagit fram en guide där vi listar 10 riktigt bra tips som du kan genomföra i din organisation för att få en förbättrad IT-säkerhet.

Webinar emblem

Webinar 17 mars

Vägen till ett hållbart och strukturerat cybersäkerhets-arbete

Cybersäkerhet är minst sagt ett hett ämne just nu. I det här webinariet ger Dizparcs konsulter dig en bild av hur du kan Förstå, Skydda och Utveckla ditt arbete med cybersäkerhet, oavsett var på resan du befinner dig idag eller hur mogen din organisation är inom området.

Granulär säkerhet

Cybersäkerhet

Ta reda på mer om våra erbjudanden inom Cybersäkerhet

Kontaktpersoner

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.