Säkerhet

Kunskap är bästa skyddet.

Man sitter framför laptop och ser bekymrad ut

Hoten mot företags IT-system har aldrig varit större än nu. Attackerna blir fler samtidigt som de förfinas och är allt svårare att skydda sig mot.

Förlorad eller stulen information och otillgängliga IT-tjänster kan leda till stora förluster, både i tid, resurser och pengar. Lägg även till risken för ett minskat förtroende och ett skadat varumärke. Hårdare krav och lagar kring informationshantering bidrar till att utvecklingen drivs på. 

I många fall upplevs IT-säkerhet som ett omöjligt pussel där resurserna inte matchar hotbilden. Vi erbjuder därför en förlängd arm där vi hjälper till att identifiera hot och arbetar proaktivt med IT-säkerhet. Om olyckan är framme kan vi snabbt svara an på uppkomna händelser och angrepp.

På Dizparc vet vi att tekniska verktyg, kunskap och utbildning gör det möjligt att säkerställa en hög IT-säkerhet i både små och stora organisationer. Givetvis anpassar vi vår lösning för att möta särskilda krav och förändringar över tid.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation till en trygg och säker IT-miljö? Tveka inte att ta en kontakt via formuläret nedan

Kontaktpersoner

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.