<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ett skrivbord med växter, laptop, telefon och anteckningsblock

Klienthantering

Kostnadseffektiv flexibilitet med bibehållen säkerhet.

Dagens arbetsplats ser inte ut som den gjorde för femton år sedan. I dag är det mer standard än ovanligt att en medarbetare ibland jobbar hemifrån eller på tåget på väg till ett möte i en annan stad. De anställda vill och måste kunna arbeta där de befinner sig, oavsett plats, tid och enhet.

Många organisationer har dålig koll på vilka enheter som finns, vem som använder dem, hur de används och vad som finns på dem. Ur ett säkerhetsperspektiv är detta problematiskt. Ytterligare utmaningar är att det kan vara svårt att uppnå den produktivitet som krävs för att vara en lönsam verksamhet. Varje användare behöver ha tillgång till rätt verktyg för på ett så bra sätt som möjligt kunna utföra sitt arbete oavsett plats eller enhet. Det är essentiellt i en modern arbetsmiljö.

Vi hjälper er som organisation få koll på era enheter och säkerheten kring dem, men också hur ni på ett effektivt sätt kan se till att alla medarbetare har tillgång till rätt applikationer oavsett vilken enhet de arbetar från eller var de befinner sig.

Tveka inte att ta en kontakt via formuläret nedan om ni är intresserade av att veta mer om hur vi kan hjälpa er organisation med Klienthantering

Kontaktpersoner

Dag Johansson

Dizparc Linköping

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.