<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi är Dizparc

Indi:d

I Bengaluru (fd Bangalore) jobbar våra indiska kollegor på Dizparc-bolaget Indi:d med att erbjuda såväl bredd som spets i våra affärsystemsleveranser. De utforskar dagligen ny spännande teknik och djupdyker i befintlig i nära samarbete med kollegorna på våra kontor runtom i Sverige.

bengaluru

Hög kvalitet till en rimlig kostnad

Genom våra tighta arbetsrutiner undviker vi de risker som traditionellt förknippas med outsourcing. Vi lägger inte ut jobb till Indi:d, vi utför jobb tillsammans som ett team. Vi tycker att utveckling, tester, migrering och uppgradering av Business Central skall vara förmånliga. Vi vill att våra kunder skall ha råd att få ut mesta möjliga av sitt affärssystem.

 

Indi:d utför uppdrag inom:

  • Nya implementationer
  • Kundanpassad utveckling (NAV/D365 Business Central)
  • Uppgraderingar (NAV/D365 Business Central)
  • Integration
  • Migration
  • Support och underhåll
  • Utveckling och installation av Add- ons/Extensions
  • Microsoft Power Platform
  • Offshore-utveckling
  • Installationer
sithamshu-manoj-bik_lIl9Nco-unsplash

Indi:d är specialister på

Affärssystem

Business Central (ERP)

Med ett smart affärssystem för små och medelstora bolag med stora ambitioner hjälper vi din verksamhet att fullt ut nyttja sin digitala potential.

Indi:d är fantastiska! Vi har ju jobbat tillsammans så länge att vi nu har direktkontakt med dem. Mina tidigare erfarenheter av offshore är att man behöver speca precis allt, men Indi:d är så erfarna i systemet att det räcker med en dialog. Det passar oss perfekt!

Henrik Pettersson, Stena Metall

Från idé till verklighet

Låt dig inspireras av våra kundleveranser inför nästa steg på din digitaliseringsresa.

Till alla våra kundcase
kollegor samtalar

HT Ställverk AB och HT Centraler AB

Från inget affärssystem till en toppmodern molnlösning

Inspiration

Välkommen till vår Inspirationsbank. Här samlar vi innehåll som vi hoppas ska väcka en tanke och inspirera på din väg mot nya digitala möjligheter.

Mer inspiration
White paper

White paper

Resan mot ett nytt affärssystem - en komplett guide

Står du inför att byta affärssystem eller kanske uppgradera det du har? Vår erfarenhet är att frågorna och utmaningarna i samband med det kan vara många, men det är samtidigt möjligheterna. Börja gärna med att ta del av våra erfarna konsulters bästa tips och råd genom att ladda ner vårt inspirerande white paper.

Kontaktpersoner

Andreas Sandberg

Dizparc Everest

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.