<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Erbjudande

Vi sätter fart på din digitala transformation.

Inom Dizparc har vi en stor och bred erbjudandeportfölj som vi valt att dela in i tre områden; Digitala Upplevelser, Moln & Infrastruktur och Insikter & Lösningar. Oavsett vilken digital utmaning du står inför är våra erfarna konsulter redo att hjälpa dig på din digitaliseringsresa.

Låt oss kika närmare på hur.

Digitala Upplevelser

Digitala upplevelser handlar kort och gott om att skapa digitala lösningar som bjuder din besökare på samma känsla och upplevelse, oavsett hur och i vilken kanal de väljer att interagera med ditt varumärke. Genom att fördjupa oss i kundresan och designa digitala lösningar som är matchade med den säkerställer vi att dina digitala kanaler blir moderna, långsiktiga, hållbara och affärsdrivande. Vi berättar mer om hur vi skapar digitala upplevelser här.

Moln & Infrastruktur

Har det blivit dags för dig att byta ut traditionell drift mot molnet? Våra konsulter hjälper dig att göra resan så smidig som möjligt, hela vägen från strategi till implementation. Vi skräddarsyr molnlösningar med applikationer, tjänster, övervakning och support som skapar en säker arbetsmiljö oavsett varifrån och på vilka enheter ett arbete utförs. Vi berättar mer om hur vi hjälper dig med molntjänster och infrastruktur här.

Insikter & Lösningar

När det blivit dags att se över och effektivisera era verksamhetsprocesser står Dizparcs konsulter redo att utveckla och förvalta era system på ett sätt som möter dagens och morgondagens behov på bästa sätt. Genom vår systemtekniska erfarenhet och förmåga att förstå och tolka data för bättre insikter hjälper vi dig att fatta smarta beslut. Vi berättar mer om hur vi hjälper dig med insikter och lösningar här.

Cybersäkerhet

Våra erfarna konsulter hjälper dig att skapa en robust grund för ditt säkerhetsarbete. Genom att identifiera risker i god tid kan du undvika säkerhetsintrång, reducera din digitala affärsrisk och frigöra värdefull tid att investera i din fortsatta digitaliseringsresa. Vi hjälper dig att ligga steget före genom att analysera och förutse eventuella risker och kan vidta åtgärder snabbt när ovälkomna besökare dyker upp. Vi berättar mer om hur vi hjälper dig med insikter och lösningar här.

öga ikon

Digitala Upplevelser

Vi jobbar datadrivet för att skapa moderna, långsiktiga, hållbara digitala lösningar och strategier.

flygplan ikon

Moln & Infrastruktur

Vi gör förflyttningen från traditionell drift till molnet så smidig som möjligt.

glödlampa ikon

Insikter & Lösningar

Vi kartlägger era processer och utvecklar moderna lösningar för morgondagens marknad.

Hands-icon

Cybersäkerhet

Vi ser till att säkerhet blir ett naturligt inslag i såväl din verksamhets digitala processer som tjänster.

Kontaktpersoner

Andreas Blåeldh

VD Dizparc

Emma Anderberg

Marknad/Kommunikation Dizparc

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.