<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Artikel

En bättre digital upplevelse

StefanNohammar_AnnaNabb_Foto_Henrik_Mill_webb_beskuren

Dizparc har länge varit synonymt med leveranser inom områden som affärssystem, infrastruktur, drift och datadrivna insikter. På senare år har dessa kompletterats med ett starkt och växande erbjudande inom e-handel, webb, UX, design och digital marknadsföring hos flera av koncernens bolag.

Under 2023 genomfördes ett förvärv av den Stockholmsbaserade digitalbyrån Dizparc Esatto som tillsammans med sina kollegor på uppstickaren Dizparc Nowadays i Göteborg och de tidigare etablerade Dizparc-kontoren i Umeå, Halmstad och Växjö nu skapar innovativa digitala upplevelser för en rad olika branscher.  

Under koncernens årliga ledarforum samlades ledarna för de olika dotterbolagen och reflekterade tillsammans över den gemensamma framgångsresan. 

“Det råder ingen tvekan om att vi har haft en offensiv tillväxt inom det affärsområde vi kallar Digitala Upplevelser under de senaste åren. Vi har valt att satsa hårt inom det segmentet och fått på plats en stabil leverans med både bredd och höjd som kan anpassas utifrån kundens storlek och plånbok på ett attraktivt sätt. En viktig grund i Dizparcs filosofi är att jobba geografiskt nära våra kunder och vi är stolta över att idag kunna erbjuda digitala byråtjänster från norr till söder i både stora och medelstora städer”, berättar Andreas Blåeldh, VD på Dizparc.

"När vi klev in i Dizparc-familjen öppnade sig många nya spännande möjligheter. Numera kan vi utöver vårt eget tjänsteutbud också erbjuda våra kunder affärssystemslösningar, strategisk cybersäkerhet, smarta beslutsstöd, infrastruktur och en rad andra attraktiva tjänster som vi tidigare inte haft i vår egen portfölj."

Daniel Nilsson, Dizparc Esatto

Precis som många av sina kollegor har han en lång bakgrund inom den digitala byråvärlden och tillsammans kan de alla se stora fördelar med att ingå i en koncern där en bredd av digitala kompetenser samverkar för att skapa kundnytta.

“När vi klev in i Dizparc-familjen öppnade sig många nya spännande möjligheter. Numera kan vi utöver vårt eget tjänsteutbud också erbjuda våra kunder affärssystemslösningar, strategisk cybersäkerhet, smarta beslutsstöd, infrastruktur och en rad andra attraktiva tjänster som vi tidigare inte haft i vår egen portfölj. Vårt erbjudande har växt till att bli en one-stop-shop och det är ett starkt ess att ha i rockärmen på den konkurrensutsatta marknad vi möter”, menar Daniel Nilsson på Dizparc Esatto.

Filip Berglund på Dizparc Nowadays är inte sen att hålla med och vittnar också om fördelarna med att tillhöra en större koncern, med allt vad det innebär.

“Jag skulle säga att vi på Dizparc är smått unika på marknaden eftersom vi har förmågan att vara både ett litet och stort bolag på samma gång. Hos oss på Dizparc Nowadays är kulturen oerhört viktig och vi strävar efter att skapa den härliga byråkänsla vi alla upplevt på tidigare arbetsplatser och trivs med. Vi strävar inte efter att bli störst, men vill vara bäst på det vi gör. Genom att ha möjlighet att vara den lilla, snabbfotade byrån med stor frihet samtidigt som vi har en hel koncern i ryggen med massor av grymt kompetenta kollegor blir vi ett attraktivt val för både kunder och medarbetare”, förklarar Filip.

Den första nålen på kartan Dizparc satte var i Umeå. Där har erbjudandet inom Digitala Upplevelser mognat fram under många år och Anna Nabb som varit med från början ser positivt på utvecklingen inom affärsområdet och alla de nya satsningar som gjorts under åren.

“Vi är glada över att det finns ett fokus på ständig tillväxt inom affärsområdet och att fler kollegor med gedigen kunskap om hur digitala upplevelser skapas har blivit en del av familjen. Det skapar nya möjligheter att utbyta erfarenheter, lära av varandra och innovera tillsammans inom ramen både för erbjudandeutveckling och i skarpa kundprojekt. Vi har haft glädjen att samarbeta med många av våra kollegor runt om i landet och ser fram emot både ökad tillväxt och fler etableringar med drivna entreprenörer som kan affärsområdet och är sugna på att satsa vidare inom ramen för Dizparc-familjen”, säger Anna. 

Att jakten på nya entreprenörer med erfarenhet av driva eller jobba på digitala byråer fortgår råder det ingen tvekan om. Just nu finns både planer på nyetableringar och vidare satsningar inom ramen för befintliga verksamheter där fler drivna personer välkomnas ombord för att bli nyckelspelare under nästa fas på resan. 

“Vi letar alltid efter entreprenöriella individer med drömmar om att vara med och skapa något nytt alternativt förädla en redan bra verksamhet ytterligare. Vi tror stenhårt på vårt koncept och har bevisligen en modell som många känner sig hemma i och erbjuder större individuella utvecklingsmöjligheter än hos de större drakarna i konsultvärlden”, avrundar Andreas Blåeldh.

"Vi letar alltid efter entreprenöriella individer med drömmar om att vara med och skapa något nytt alternativt förädla en redan bra verksamhet ytterligare. "

Andreas Blåeldh, VD Dizparc

Sugen på att bli en del av vår fortsatta resa?

 

Tveka inte att ta kontakt och berätta om dina drömmar och visioner så ser vi om det är en match med våra.

Dizparc_Rekryteringskampanj_jönköping_Albin_1

Just nu söker vi

Entreprenör inom Digitala Upplevelser till Jönköping

Teamet inom Digitala Upplevelser i Jönköping söker en partner med stark bakgrund inom strategi, affärsutveckling och försäljning som är sugen på att bli en del av en fortsatt spännande resa. Kanske är det du?

Kontakt

Andreas Blåeldh

Koncern VD, Dizparc

Fredric Arvidsson

Affärsutvecklare, Dizparc

Marcus Wendling

Affärsutvecklare, Dizparc

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.