Ökad effektivitet med modern molnlösning för CBM Retail AB

CBM Retail AB, med mer än 25 års erfarenhet av att leverera butiksinredningar och tjänster till butiker över hela världen, hade behov av en modernare IT-miljö och tog därför steget in i molnet tillsammans med dizparc.

CBM Retail AB hade sedan en tid eftersökt en smidigare och mer flexibel IT-lösning som på ett effektivt sätt stödjer deras sätt att arbeta. För CBM Retail AB var det också viktigt att samarbeta med en lokal IT-partner som förstod deras verksamhet och kunde anpassa en IT-lösning efter dem och deras behov.

Efter en kartläggning av verksamheten blev lösningen att implementera Microsoft 365 och Sharepoint för ett mer flexibelt arbetssätt, man valde också att ersätta tidigare fysiska servrar med en modern och skalbar serverlösning i molnet via Azure. Även en ny webblösning planerades och implementerades (www.cbmretail.com)

Vi är väldigt nöjda med den nya, digitala, plattform som dizparc implementerat hos oss på CBM Retail AB. Genom att vi nu har hela vår IT-lösning i molnet så upplever vi såväl en ökad effektivitet samtidigt som vi har möjlighet att anpassa kapaciteten efter våra behov, säger Mats Nilsson på CBM Retail AB.

Genom lösningen har tillgängligheten till system och lösningar ökat för CBM Retail AB´s medarbetare, och då IT-miljön nu har flyttats till Azure kan kapacitet och därigenom kostnad enkelt anpassas efter CBM Retail AB´s behov. dizparc förvaltar även CBM Retail AB´s affärssystem Pyramid, som även det driftas i Azure vilket möter företagets behov av tillgänglighet och flexibilitet.

Vi är stolta och glada över att vårt samarbete med CBM Retail fortsätter, och att de valt en modern och skalbar IT-lösning för sin verksamhet. Med en verksamhet som levererar över hela världen så skall den nya lösningen väl möta CBM Retail AB´s behov av flexibilitet och tillgänglighet. Vi ser fram emot ett fortsatt positivt samarbete tillsammans med dem, säger Johannes Broling, dizparc.