<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi är Dizparc

Stockholm

På Stockholmsmarknaden representeras Dizparc av ett glatt gäng på digitalbyråerna Nowadays och Esatto med fokus inställt på att skapa hållbara, värdefulla och inspirerande lösningar för dig som har digitala upplevelser högt upp på agendan!

nowadays-graffiti

Vi erbjuder

Inom Dizparc har vi en stor och bred erbjudandeportfölj. Välkommen att besöka våra erbjudandeområden och hitta nästa steg i din digitala transformation.

eye-icon

Digitala Upplevelser

Vi jobbar datadrivet för att skapa moderna, långsiktiga, hållbara digitala lösningar och strategier.

plane-icon

Moln & Infrastruktur

Vi gör förflyttningen från traditionell drift till molnet så smidig som möjligt.

lamp-icon-1

Insikter & Lösningar

Vi kartlägger era processer och utvecklar moderna lösningar för morgondagens marknad.

Dizparc i Stockholm

Nowadays_logotyp

Nowadays

En digitalbyrå som tar framtiden på allvar genom att utforma digitala upplevelser och lösningar med kvalitet, humanitet och planet i fokus

Esatto_logga_on_orange_800x600

Esatto

En digitalbyrå som arbetar för att stärka organisationers egna förmågor. Det är vårt sätt att skapa mänskligt värde i ett digitalt samhälle.

Från idé till verklighet

Låt dig inspireras av våra kundleveranser inför nästa steg på din digitaliseringsresa.

Till alla våra kundcase

Inspiration

Välkommen till vår Inspirationsbank. Här samlar vi innehåll som vi hoppas ska väcka en tanke och inspirera på din väg mot nya digitala möjligheter.

Mer inspiration
Beyond

Undersökning

Digitaliseringens roll i svenska bolags hållbara omställning

Hur tänker och agerar en digital beställare egentligen i frågor om hållbarhet och digitalisering? Varför är en av vår tids största frågor inte mer framträdande i digitaliseringsdialogen? Vilka drivkrafter finns hos personer i beställarroller och vilka förutsättningar ges IT- och hållbarhetsavdelningarna att samverka med varandra? Vår undersökning levererar många svar och ännu fler insikter!

webinar_bild_nowadays

Webinar

Hållbar digitalisering - vad är det (ens)?

Få tips och råd från Nowadays konsulter som ger dig bättre möjligheter att sätta en tydlig hållbarhetsprägel på dina digitaliseringsinitiativ.

nowadays_webinar_hallbara_upplevelser

Webinar

Hållbara digitala upplevelser - hur gör man (ens)?

Nowadays konsulter delar med sig av praktiska tips på hur du designar hållbara digitala upplevelser som gör världen till en bättre plats.

nowadays-webinar-hallbar-kommunikation

Webinar

Hållbara kommunikation - vad är det (ens)?

Vi bjuder på en kort intro till hållbarhetskommunikation, en inblick i hur den utvecklats och vad du som kommunikatör bör tänka på när du skapar kommunikation för att den ska leva över tid och göra skillnad på riktigt.

Kontaktpersoner

Filip Berglund

VD, Nowadays

Daniel Nilsson

VD, Esatto

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.