<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Outsourcing

En långsiktig partner för drift, övervakning och personlig support. Modern IT på riktigt.

handslag

De flesta företag är beroende av en stabil och tillgänglig IT-miljö. På dizparc förstår vi våra kunders utmaningar. Vi vet vilka möjligheter som finns och vi drivs av att ge företag mer tid att fokusera på den egna affären – inte fastna i IT-frågor.

Vi erbjuder moderna och kostnadseffektiva molntjänster som tar dig hela vägen till en säker och tillgänglig IT-miljö. Vår leverans bygger på era behov och resurser. Oavsett om ni väljer att använda egen datahall, hybridlösning eller renodlad molntjänst kan vi ta ett helhetsansvar för er IT-miljö.

Vårt mål är alltid att möta kraven på stabilitet, säkerhet och tillgänglighet i verksamhetskritiska system. För att lyckas med det vet vi att det förutom modern teknik behövs engagemang och kunskap.

Med vår servicedesk som bemannas av engagerade och kunniga medarbetare är kvalificerad hjälp alltid nära. För att lyckas med vår leverans arbetar vi också med handplockade kundteam. Våra kunder får tillgång experter som alla har ett gediget intresse för våra uppdragsgivares verksamheter och behov.

Vi jobbar i nära samarbete med våra kunder med ett proaktivt arbetssätt där vi ser möjligheterna att arbeta smartare och mer effektivt. Arbetet görs i nära samverkan mellan oss på dizparc, dig som kund och övriga leverantörer.

Kontaktpersoner

Eva Elwing

Dizparc Jönköping

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.