<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyhet

Stark tillväxt för Dizparc i Växjö

kvinna på vit cykel

Dizparc, vars målsättning är att leda digitaliseringen av små- och medelstora företag och organisationer, slog upp portarna i Växjö för cirka ett år sedan. Sedan starten har Dizparc i Växjö haft en mycket positiv utveckling och upplever en hög efterfrågan på företagets tjänster och lösningar, och man rekryterar kontinuerligt för att möta denna efterfrågan.

I dagens digitala omvärld så är det än viktigare för företag att förstå och anpassa sig och sina tjänster efter ändrade förutsättningar och kundbehov. En snabb och tydlig kommunikation på dagens digitala plattformar är viktigt för en framgångsrik kunddialog. Dizparc bidrar till företagens utveckling genom bland annat digitala strategier och rådgivning, samt skapar de lösningar som behövs för att möta kundernas behov.

Sedan startar för drygt ett år sedan har Dizparc i Växjö vuxit från två till arton medarbetare med kompetens inom bland annat rådgivning, strategier, digitala plattformar, webb- och apputveckling.

”- Vi är väldigt glada över den utveckling vi haft på Dizparc i Växjö. Vi ser att det finns en tydlig efterfrågan och ett stort behov av de tjänster vi erbjuder.”

Martin Tiinus, Dizparc Växjö

Trots en mycket stark start av verksamheten så är ambitionerna fortsatt höga. Under fjärde kvartalet 2019 räknar man med att rekrytera minst ytterligare fem kollegor för att under 2020 spänna bågen ytterligare och bli minst 30 medarbetare.

"- Vår ambition är en fortsatt kraftig tillväxt för att ta en ledande position på Växjömarknaden. Vi verkar i en företagstät region där intresset för nya digitala lösningar är stort, man vill ligga i framkant av utvecklingen. Här vill vi finnas med och bidra."

Fredrik Alserin, Dizparc Växjö

Kontaktpersoner

Martin Tiinus

Dizparc Växjö

Fredrik Alserin

Dizparc Växjö

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.