<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyhet

Dizparc och Bufab är starkare tillsammans

nubelson-fernandes-gTs2w7bu3Qo-unsplash

Bufab har tillsammans med dizparc uppgraderat sitt affärssystem Jeeves till version 6 - en respektingivande uppgift med tanke på antal Jeevesanvändare (≈1000!), aktiva bolag (≈35!) och integrerade system (≈40!). 

Ett gediget förarbete av Dizparc i kombination med noggranna tester från Bufabs organisation resulterade i en mycket lyckad uppgradering. Projektet har drivits och genomförts till största del av Dizparc och Bufab, men även konsulter från ytterligare sju bolag har varit inblandade. 

Vi på Dizparc är glada och stolta över den genomförda uppgraderingen och vill tacka Bufab för möjligheten samt förtroendet de kontinuerligt ger oss.

- Det är väldigt inspirerande att jobba med ett så här rutinerat och kompetent team, med en gemensam målsättning om en nöjd kund. Jag är stolt över att få vara del av Dizparcs gäng och att få jobba med Bufab!”, säger Projektledaren Jessica Berner.

Jessica Berner, Dizparc

- Vi på Bufab är tacksamma för allt gott arbete som görs av våra partners och vårt egna team. Hemligheten hos oss på Bufab är att vi lyckas få alla att känna samhörighet i våra uppgifter. Nyckeln är att få alla att vilja nå ett bra resultat oavsett vem som råkar avlöna den man samarbetar med. Vårt DNA handlar mycket om gemenskap och att inse att man är starkare tillsammans. Det är också där vi vinner stort förtroende hos våra kunder, leverantörer och servicegivare."

Michael Exenberger, Bufab

Kontaktpersoner

Stefan Rydholm

Dizparc Värnamo

Camilla Erixon

Marknad/Kommunikation, Dizparc

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.