<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

digitalt affärsstöd med e-handelslösning

Rapunzel of Sweden

element5-digital-WCPg9ROZbM0-unsplash

Dizparc levererar digitalt affärsstöd med e-handelslösning till Rapunzel.
dizparc och Rapunzel inledde sitt samarbete under våren 2018 och utifrån ett antal gemensamma workshops kartlades verksamheten och dess delområden och processer. Därefter arbetades förslag till lösning fram som sedan implementerades i verksamheten. Lösningen som implementerades baseras på affärssystemet MS Dynamics NAV, med en branschspecifik lösning för detaljhandeln som integrerar kassasystem, redovisning och lagerhantering. Genom lösningen har Rapunzel en bra plattform för sina affärsprocesser genom att koppla samman ekonomi, försäljning, service och drift.

”Vi är väldigt nöjda med dizparcs stöd i vår digitala utveckling. Genom den lösning som dizparc implementerat har vi fått en plattform som förenklar våra interna rutiner och som ger oss möjlighet att kontinuerligt jobba för att förbättra och förenkla våra kunders köpupplevelse”

Johanna Saidi, Head of Business Development and IT på Rapunzel

Då e-handel är Rapunzels främsta försäljningskanal så skapade dizparc en integration mellan affärssystemet och deras e-handelsplattform. dizparc har en gedigen erfarenhet av att skapa branschspecifika lösningar för företag inom retail, där e-handel dessutom ofta spelar en avgörande roll i företagets försäljning.

"Vi är glada och stolta över vårt samarbete med Rapunzel. dizparcs främsta uppgift att utveckla våra kunder att ta nästa steg på deras digitala utveckling, och det upplever vi verkligen att Rapunzel gör och det är väldigt roligt att få vara med och hjälpa till på den resan"

Thomas Johansson, dizparc Umeå

Rapunzel har även implementerat beslutsstöd baserat på PowerBI med hjälp av dizparc, för förbättrad uppföljning och styrning av verksamheten och försäljningen. Genom lösningen får Rapunzel aktuella och relevanta nyckeltal vilket gör styrningen och utvecklingen av verksamheten mer effektiv.
Vill du veta mer om hur vi arbetar med digitalt affärsstöd och/eller e-handel? Tveka inte att ta en kontakt med oss!

Kontaktpersoner

Anna_Nabb_webb-1

Anna Nabb

Dizparc Umeå

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.