<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skräddarsydda applikationer

Full frihet och möjlighet till digitalt försprång.

DS1X1711

Ibland matchar en standardapplikation inte de behov som finns i verksamheten. De kan både vara för enkla och för komplexa och därför inte ge det önskade värdet.  

En skräddarsydd applikation är precis vad det låter som, en applikation som är byggd helt enligt din egen kravspec. Den blir ett digitalt verktyg som matchar eller stöttar dina befintliga eller önskade processer. Beroende på vilka behov, krav och i vissa fall vilken budget som finns rekommenderar vi den bästa plattformen och en arkitektur som är skalbar för framtiden.  

Ett kostnadseffektivt alternativ

En skräddarsydd applikation kan, men behöver inte, vara en stor investering över lång tid. Oavsett peng man spenderar har man alltid vetskapen att varje spenderad krona går direkt till att göra ens egna applikation bättre, utan licenskostnader och mellanhänder som ska ha sin del av kakan. 

Konkurrensfördelar - ja tack

Att ha sin egen applikation ger också en möjlighet att sticka ut på marknaden och kan ge marknadsfördelar mot konkurrenter eller vara en del av företagets employee branding för att locka nya medarbetare.  

"De kunder vi byggt skräddarsydda applikationer för är både små och stora, men det de har gemensamt att de investerat i något som verkligen ger ett fint stöd i deras verksamheter och som de kan bygga vidare på i många år framöver"

Elin Petersson, VD Dizparc Halmstad

Kontaktpersoner

Elin Petersson

VD, Dizparc Halmstad

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.