<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinarium

Business Intelligence #3

kvinna skriver på laptop

En organisation består av personer som tar olika beslut. En datadriven organisation består av personer som har tillgång till rätt data, i rätt tid och som kan fatta kloka beslut baserat på informationen i datat. Men hur går detta till rent praktiskt?

Business Intelligence och Power BI - inte bara rapporter

Allt fler företag blir datadrivna och det är inte längre endast stora företag och organisationer som använder sig av Business Intelligence utan även SMEs använder sig av sin affärsdata för att få ökad konkurrenskraft och få bättre koll på sina affärer. Alla företag har redan de viktigaste rapporterna de behöver om det så bara är en RR eller BR från affärssystemet eller försäljningsrapport i ett BI-verktyg. Men Business Intelligence är mycket mer än bara rapporter. Med mer avancerade analyser av sina data kan än mer datadrivna beslut tas. Beslut som leder till ännu bättre affärer.

dizparc har lång erfarenhet av BI med Power BI som verktyg för både rapporter och beslutsstöd. I det här webinariet, som är det tredje fristående webinariet om Business Intelligence, går vi igenom hur Power BI effektivt kan användas i organisationen för renodlade rapporter och som analysverktyg och beslutsstöd. Vi visar exempel på analyser som varukorgsanalys, klusteranalyser och prediktion. Du får även se ett exempel på hur en BI-lösning kan se ut just för er.

När?

Datum: 25 januari 2022
Tid: 07:45-09:00
Plats: Teams, länk skickas ut innan Webinariumet

Anmälan

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med mötesinbjudan. Webinariet är kostnadsfritt.

Välkommen!

Kontaktpersoner

Ida Bodén

Dizparc Umeå

Anmäl dig

Välkommen att registrera dig till eventet.