<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dizparc Halmstad
Lunchevent 10 april
kl. 11.00-13.15

Hands-on AI för din verksamhet

Är du nyfiken på hur AI kan hjälpa din verksamhet framåt?

Vi på Dizparc i Halmstad bjuder nu in till ett lunchevent på tema AI där du som besöker kommer att få se konkreta exempel på hur vi med hjälp av kraften i Artificiell Intelligens underlättat för våra kunder. Dessutom har vi bjudit in Fredrik Hildebrand från Dizparc Esatto som kommer i princip direkt från vad som brukar ses som världens ledande samlingsplats för innovation, kommunikation och transformation. Under förmiddagen får ni ta del av hans trendspaning med stort fokus på AI! 

Trendspaning SXSW

Föreläsning I

Trendspaning med AI-fokus

South by Southwest (SXSW), som går av stapeln i Austin, Texas varje år, klassas som världens ledande samlingsplats för innovation, kommunikation och transformation. Efter förra årets SXSW kom Fredrik tillbaka med nya perspektiv kring Generativ AI, svampar, framtidens mat, digitala relationer, New Order och mycket mer och vi räknar med att det blir minst lika spännande (och lika mycket AI) i år!

Våra koncernkompisar på Esatto experimenterar på löpande basis med AI och hittar hela tiden nya områden där vi kan använda tekniken och på så sätt ta del av den enorma affärsnytta som kraften för med sig.

Dizparc-2

Föreläsning II

AI för din verksamhet, Microsoft Copilot och konkreta kundexempel

Hur kan du och din verksamhet nyttja kraften i AI för ökad affärsnytta? Det kommer vi på Dizparc ge konkreta exempel på under den här föreläsningen!

Vad sägs om att sammanfatta texter i Word, skapa avancerade kalkyler och visualiseringar i Excel, be PowerPoint att skapa presentationer enligt dina önskemål, få hjälp att styra upp din inkorg och kalender i Outlook? Med Microsoft Copilot blir det möjligt, under föreläsningen visar vi dig hur. Dessutom kommer vi ge konkreta exempel på hur vi med hjälp av AI:s kraft hjälpt våra kunder tackla utmaningar, lösa konkreta affärsproblem och snabbt komma framåt på digitaliseringsresan!

När du går ifrån eventet har du som deltagare fått med dig:

- Konkreta exempel på hur du och din verksamhet kan dra nytta av kraften i AI, både affärsmässigt och i vardagen.
- De senaste trenderna inom AI-området, direkt från South by Southwest.
- Spännande exempel på hur vi på Dizparc har använt AI för att underlätta för våra kunder.

Vi ses i Halmstad

I härliga lokaler på Hotell Mårtenson möts vi för en spännande lunch

hotell-martensson-2021-07-12-websize-76
Under passet bjuder vi på:

  • En riktigt god lunch, kaffe & kaka
  • Två kortare inspirationsföreläsningar:
  • En med Fredrik Hildebrand från Dizparc Esatto som berättar mer om de senaste trenderna inom AI-området från SXSW.
  • Och en där vi på Dizparc kommer berätta mer om Microsoft Copilot, som sömlöst integreras i samtliga MS 365 appar, men också konkreta exempel på hur vi med kraften i AI hjälpt våra kunder framåt.

Välkommen att upptäcka
AI med oss den 10 april

Säkra din plats redan idag via formuläret nedan,
begränsat antal platser och först till kvarn.

Anmälan till eventet har nu stängt. 

Kontaktpersoner

Elin Petersson

Dizparc Halmstad

Johannes Broling

Dizparc Halmstad

Anmäl dig

Anmälan till eventet är nu stängd.