<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

AJ produkter

Interimslösning blev framgångsrecept

Case_AJ_produkter

Att våga titta på interimslösningar, vara ett konsultmoget, stabilt bolag är framtidens sätt att angripa utmaningar som ibland kommer med tillväxt.

AJ Produkter har med framgång inrett och utrustat arbetsplatser i mer än 45 år. Konceptet har alltsedan starten varit att via distanshandel och kundanpassade projekt erbjuda möbler, utrustning och inredningslösningar som gör det roligare att gå till jobbet - alltid till rätt pris och med leverans på avtalad tid. Deras flexibla tänk kring att bibehålla fart i utvecklingen är en stor styrka som bidrar till bolagets frammarsch.

Då AJ Produkter i januari 2022 hade behov av en interimslösning tog Johan Petersson, CIO AJ Produkter kontakt med Elin Petersson, VD Dizparc Halmstad. In trädde Emma Andersson, konsultchef och projektledare Dizparc för att på ett flexibelt, professionellt och skyndsamt sätt stärka upp organisationen och förhindra projekten att tappa fart.

- Att AJ Produkter valde att gå för en interimslösning gjorde att personerna i rollerna QA Lead och Technical Product Owner för ecom fick möjlighet att i lugn och ro göra en fin överlämning av sina arbetsuppgifter, rutiner, idéer och nätverk till mig. En överlämning av i detta fallet dubbla roller som givit effekten att organisationen och utvecklingen av kundens ecom lösning inte behövt stanna upp utan där takten kunnat bibehållas och vidareutvecklas, menar Emma Andersson, konsultchef och projektledare Dizparc.

Att bibehålla fart med erfarna konsulter

I dagens organisationer finns en förväntan och ambition att kunna driva på och kontinuerligt växla upp sina initiativ. I dessa fall mår många bolag bra av att våga ta in kompetenta och erfarna konsulter inom olika områden för att bibehålla fart i sina projekt. 

- Jag är tacksam för den snabbhet och flexibilitet som Dizparc uppvisade när vi hade behov att tillsätta interimslösningar för två av våra specialistroller. Emma och Sofia som kom in i teamet har på kort tid kommit in i rollerna och uppvisat ett stort ansvarstagande och drivkraft.

Johan Petersson, CIO AJ Produkter

En månad in i uppdraget växlade AJ Produkter in Sofia Possfelt, projektledare Dizparc Halmstad, i rollen som QA Lead och projektledare då behovet utökades och uppdraget förlängdes.

- AJ Produkter har med sitt varma välkomnande skapat möjligheter för att snabbt bli integrerad i teamet. Att både få projektleda ett spännande nytt utvecklingsprojekt och medverka som QA Lead inom befintlig verksamhet, gör att inblicken kring företaget och dess gedigna arbete bara växer, säger Sofia Possfelt.

- Jag är väldigt glad och tacksam över att ha fått komma in i AJ:s organisation och känner mig som en värderad och viktig pusselbit. Mitt uppdrag har ingen definitiv slutpunkt utan jag driver min roll som teknisk produktägare 100 % framåt och ser till att fylla glappet tills rätt rekrytering landat in, då jag kommer få möjligheten att lämna vidare, avslutar Emma Andersson.

Vill du veta mer om hur vi kan erbjuda ert företag en interim lösning? Tveka inte att ta en kontakt med oss så berättar vi mer!

Kontaktpersoner

Elin Petersson

VD, Dizparc Halmstad

Emma Andersson

Projektledare, Dizparc Halmstad

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.