dizparc digitaliserar IT-infrastrukturen för Wemo

Wemo Automation Group är en av världens ledande tillverkare av linjärrobotsystem och robotisering av cell-processer i tillverkningsindustrin. Wemo verkar på den globala marknaden och har i dag levererat över 10 000 robotceller världen över. Liksom dizparc skapar man innovativa och kundorienterade lösningar för att skapa användarvänlighet, effektivitet och prestanda med lång livslängd.

dizparc fick förmånen att bli partner till Wemo genom vårt goda rykte i branschen och vår lokala närvaro. Wemo sökte efter en proaktiv IT partner som kan stötta och implementera kritiska lösningar som spänner över hela företagets verksamhet och olika verksamhetsområden. Vi har fått förtroendet av Wemo att utveckla och bland annat implementera molnbaserade tjänster i Office 365. dizparc och Wemo arbetar aktivt tillsammans för att kontinuerligt utveckla företagets verksamhetskritiska IT-system och dizparc agerar även som in-house helpdesk för att avlasta Wemos IT-funktion vid arbetstoppar.

”Det första stora projektet vi genomförde med hjälp av dizparc var en implementering av Office365. Vidare är IT-säkerheten något som vi kontinuerligt arbetar med tillsammans med dizparcs specialister, som hjälpt oss att få fram ett bra koncept som vi nu implementerar”

säger Bengt Ståhl, CTO Wemo.

”Tack vare Citrix har vi dessutom en konkurrensfördel då vår support blir av högre kvalitet. Vårt samarbete med dizparc fungerar utmärkt. Med hög servicenivå, snabba svar och ett trevligt team av tekniker och konsulter genomförs projekten på ett professionellt och säkert sätt, vilket ger oss stora möjligheter till expansion inom IT”

fortsätter Bengt Ståhl.