<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Jobba hos oss

Kommer du till jobbet för att både utveckla och utvecklas? Vi erbjuder ett spännande jobb och en arbetsplats som präglas av goda karriärmöjligheter och stor frihet under ansvar.

Till våra lediga tjänster

Vi digitaliserar hela Sverige

Inte bara storstäderna, utan verkar för att vara en lokal digital partner från norr till söder. Hos oss är resan målet och vi har alltid vågat gå vår egen väg. Vi arbetar med vassa digitala lösningar, alltid med våra kunder och kundupplevelsen i fokus.

Dizparc_kartan_uppdaterad_aug23

Därför Dizparc

Vi har ambitiösa tillväxtplaner och är alltid på jakt efter nya, drivna kollegor. Hos oss är vi heller inte fler än att varje medarbetare spelar en avgörande roll, både för oss själva och för våra kunder.
Här får du en arbetsplats att längta till.  
Ellipse 21-1

Arbetsglädje, utveckling, frihet under ansvar

Hos oss kommer du själv att kunna styra över stora delar av ditt arbete, samtidigt som du alltid har ett team att bolla med och där diskussioner kan tas upp med närmaste kollega.

Ellipse 20

Ett större och väl fungerande lag

I många fall är lösningarna vi erbjuder affärskritiska och en viktig del i att digitalisera våra kunders verksamhet. I det arbetet krävs både individuell kompetens och styrkan som följer med ett större och väl fungerande lag.

Ellipse 21

Utvecklande kundprojekt

För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse för att utveckla våra kunders verksamhet, gärna genom innovativa IT-lösningar. Här får du utrymme att utvecklas, testa nya idéer och få utlopp för din kreativitet inom spännande kundprojekt.

Ellipse 201

Konkurrenskraftiga förmåner

Vår största tillgång är vår personal, därför erbjuder vi konkurrenskraftiga förmåner för att du ska trivas och må bra både under och efter arbetstid.

Våra medarbetare berättar

Klicka på porträtten nedan för att läsa mer om Jessica, Robert, Viktor och Sara!

Just nu är vi lite extra på jakt efter

Vi söker dig som har mer än bara ett snyggt CV

Don't be a stranger! Spana in alla våra lediga tjänster och skicka in din ansökan idag!

Till våra lediga tjänster
image 29