<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Eldon

En modern och framtidssäkrad webbplats med vass produkthantering för Eldon Installation

laddare i elbil som står parkerad på gata

I nära samarbete har Dizparcs Växjökontor och vårt systerbolag Dizparc Nowadays levererat en helt ny lösning inom webb och digital försäljning till Eldon Installation. Efter en re-branding av varumärket byggdes en helt ny webbplats och produktkatalog baserad på headless arkitektur, med ett flexibelt PIM från Norce och användarvänligt CMS från Storyblok som grund. Förutom att erbjuda en användarvänlig upplevelse är Eldon Installation nu rustade för att växa sin digitala affär och erbjuda fler kundanpassade lösningar. 

Steg 1 - en ny kostym

Inför arbetet med sin nya webb valde Eldon Installation att genomföra ett rejält face-lift i form av en helt ny kommunikationsplattform för varumärket. Eldon Installation gav vårt systerbolag Dizparc Nowadays förtroendet att skapa en helt ny, unik identitet och röst för sitt varumärke med siktet inställt på att säkra en position som ledande aktör inom sin sektor. Arbetet innefattade en helt ny visuell identitet såsom logotyp, färgscheman, typsnitt, grafiska assets, produktexponering samt kommunikativa riktlinjer.

Eldon Installation ny grafisk profil

Steg 2 - en framtidssäkrad lösning med accelerator

Dizparc Växjös accelerator för webb och digital försäljning har möjliggjort en kraftfull lösning för Eldon Installation genom integrationen av Norce PIM och Storyblok CMS. Applikationerna valdes för sin överlägsna snabbhet och anpassningsbarhet, vilket öppnar upp stora möjligheter för Eldon Installation att växa och utveckla skräddarsydda digitala lösningar för sina kunder.

Med Norce PIM kan Eldon Installation effektivt hantera produktflöden och produktinformation, medan Storyblok CMS ger en dynamisk plattform för att skapa och hantera webbinnehåll. Tillsammans utgör dessa lösningar en stark grund för Eldon Installations framtida framgångar inom den digitala affären.

"Dizparc har varit en perfekt partner i det här samarbetet. De har alltid haft koll på projektet, dess tidslinje och mer specifikt budget. Dizparc och teamet har varit enkla att prata med och öppna för idéer. Jag känner att vi alltid har haft bra och öppna diskussioner om hur den bästa lösningen skulle se ut utifrån vår budget. Helt enkelt supernöjd med samarbetet och slutresultatet som vi har skapat tillsammans."

Carl Lorentzon, Marknadsansvarig, Eldon Installation

Dizparc ser nu fram emot ett långt samarbete och digital transformation tillsammans med Eldon Installation. 

"Denna satsning visar hur vi med en mindre investering kan börja litet i en lösning som inte har några begränsningar för tillväxt. Nu ska det bli spännande att följa den digitala resan och transformationen som Eldon Installation påbörjat."

Fredrik Jahr, Projektledare, Dizparc Växjö

Vill du veta mer? 

Tveka inte att kontakta våra experter så berättar de mer om hur de kan skapa moderna digitala lösningar som kan skalas över tid. 

Kontaktpersoner

Martin Tiinus

Dizparc Växjö

Filip Berglund

Dizparc Nowadays

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.