<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

IV Produkt

Förbättrad insyn i digitala kundresor

200813-IV-skog-15_3000px

IV Produkt har sedan 1969 jobbat för en hållbar framtid. Företaget, från småländska Växjö, utvecklar och tillverkar luftbehandlingsaggregat som sparar energi och skapar bra inomhusklimat för tusentals skolor, arbetsplatser, sjukhus, bostäder och andra byggnader runt om i Europa. De har nått en marknadsledande position genom att ha den högsta utvecklingstakten inom sin bransch.

Utmaningen för IV Produkt var att de ville ha bättre insyn i sin webbtrafik och förenkla möjligheten att effektivt följa upp sina digitala marknadsaktiviteter. De var ute efter möjligheter att få en helhetsbild av webbpresentationer samt ett verktyg som kunde underlätta prioritering av utvecklingsinsatser och innehållsarbete.

Lösningen som Dizparc Växjö implementerade förbättrar insynen i webbtrafik och optimerar uppföljning. Vi använde oss av tre viktiga verktyg för att skapa en skräddarsydd plattform: Looker Studio, Tag Manager och Google Analytics.

Resultatet för lösningen är att IV Produkt nu har möjlighet att fatta mer välgrundade beslut baserade på konkreta data och analyser. Genom att ha en bättre förståelse för sina kunders beteenden kan de anpassa sin digitala marknadsstrategi och optimera sin webbplats för att förbättra användarupplevelsen och öka effekten.

“- Genom samarbetet med Dizparc Växjö har vi nu uppnått en ny nivå av kontroll över vår webbtrafik och våra digitala marknadsaktiviteter. Looker Studio har gett oss insikter som hjälper oss i utvecklingen av kundresor online. Vi är mycket nöjda med Dizparc Växjös leverans och engagerade samarbete."”

Simon Östemar, ansvarig för IV Produkts webbplatser

”- IV Produkt är ett oerhört intressant företag. Med egen produktion i Växjö, stora ambitioner och engagemang blir samarbetet en grym upplevelse för alla. Vi är stolta över förtroendet att få leverera lösningar som vi brinner för som förbättrar den digitala kundresan.”

Robert German, Dizparc Växjö

Vill du veta mer om IV Produkt, besök webbplatsen här

Vill du veta mer om projektet?

Tveka inte att ta en kontakt direkt eller via formuläret. 

Kontaktpersoner

Fredrik Alserin

Dizparc Växjö

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.