<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HT Ställverk AB och HT Centraler AB

Från inget affärssystem till en toppmodern molnlösning

Två personer sitter i ett mötesrum och pratar.

Med hjälp av Dizparc har HT-bolagen moderniserat och effektiviserat sina administrativa processer genom att implementera den molnbaserade versionen av Microsoft Dynamics 365 Business Central (SaaS). Ett samarbete som inleddes hösten 2021 och som kommer att löpa under lång tid framöver.

HT Ställverk AB grundades 2001 och senare tillkom även HT Centraler AB som gemensamt huserar i Nässjö. Tillsammans är de heltäckande leverantörer av ställverk, centraler och kabelmätarskåp. Med hög, teknisk kompetens inom sitt arbete med tillverkning och installation fanns det en vilja att utveckla och modernisera sina administrativa huvudprocesser som tidigare hanterades till största del i Officeprogram samt Visma Ekonomi.

"- Det har varit ett lärorikt och trevligt projekt. Som projektledare hos HT-bolagen har det varit lärorikt även för mig som kommer från att ha jobbat i ett annat affärssystem. Implementeringen av Business Central har skapat ett modernt och bättre arbetssätt hos HT-bolagen. Även kontakten med Dizparcs projektledare har funkat kanon från start till mål."

Alexander Säll, Projektledare och konstruktör, HT Centraler AB

Projektet pågick under mindre än ett halvår, från uppstart till driftstart. Resultatet av implementationen har lett till en heltäckande process inom de administrativa uppgifterna kring försäljning, från offert till faktura, hantering av projekt med tidrapportering för montörer och konstruktörer samt ekonomihantering. Numera samlas allt i samma molnbaserade affärssystem.

"- Att få vara en del av en implementation av BC SaaS och det förändringsarbete vi har gjort hos HT-bolagen har verkligen varit roligt och givande. Att gå från ”inget” affärssystem till ett molnbaserat och toppmodernt system är inte helt självklart, men med en hög kompetens, ett härligt samarbete och en hängivenhet hos personerna i HT-bolagen blev resan från start till mål ett rent nöje."

Olof Karlsson, Dizparc

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Tveka inte att ta en kontakt med oss så berättar vi mer!

Kontaktpersoner

Stefan Rydholm

Dizparc Värnamo

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.