<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Golfinity

En nishad webblösning för Golfsverige.

golfboll som rullar mot hål

Dizparc erbjuder paketerad webb i en unik anpassning till landets golfklubbar, en lösning som vi kallar för Golfinity. En golfklubb är ofta ett helt ekosystem av olika samverkande verksamheter. Förutom klubben som bolag kan det finnas en förening som hanterar ungdomsverksamheten, restaurang, shop, golfutvecklare och hotellverksamhet. Verksamheter som mer eller mindre vävs in i varandra och tillsammans bygger klubbens varumärke.

För en golfklubb är det därför viktigt att webben är en central plattform för kommunikation och väver samman alla dessa delar med relevant information både utåt till gäster, och inåt till sina medlemmar.

Allt i samma plattform

För klubbens administratörer är det ofta en hektisk vardag under säsong, vilket gör att det är viktigt att säkerställa att ha ett effektivt verktyg att arbeta i, där all information kan samlas och som enkelt kan administreras av olika medarbetare på klubben. Golfinity har smarta integrationer mot Golfens IT-system, som exempelvis hantering av utskick till medlemmar utifrån medlemsregister i GIT, matrikel, banguider, tävlingar och aktuellt bokningsläge. Detta gör att allt finns samlat och automatiskt uppdaterat på webben.

Utöver detta har man möjlighet att länka till sina flöden i sociala medier och videotjänster som Youtube, hantera nyheter, kalender, restaurangmeny, kontaktformulär och även möjlighet till att skapa lösenordskyddade sidor för medlemmar, styrelse eller kommittéer.

Med Golfinity får man en modern webb som med automatik är responsiv och därmed skalar meny, text och bilder så att det fungerar bra på alla skärmar, från en smartphone till en högupplöst TV-eller datorskärm. Detta är viktigt idag då en stor del av besökarna till hemsidan kommer just från mobila enheter som telefoner eller surfplattor.

Webb som tjänst

Genom att köpa Golfinity som tjänst får man med ett månadsabonnemang en webb där support och löpande uppdateringar ingår i månadskostnaden. Att modernisera sin webb blir därmed inte en stor investering.

Content som paketering

Utöver webb som tjänst erbjuder Dizparc även en helhetslösning för att fylla sajten med innehåll där omfattningen är valbar utifrån varje kunds behov, från en basnivå upp till fullservice med innehåll, foto och film fram till lansering.

Vill du veta mer?

Besök gärna golfinity.se och tveka inte att ta en kontakt med oss direkt eller via formuläret!

Kontaktpersoner

Emma Andersson

Dizparc Halmstad

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.