<img height="1" width="1" style="display: none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2415267652073743&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digitala Affärer

Ta hjälp av en e-handelspartner som tänker affärsutveckling först

team runt konferensbord

Digitala affärer är mer än bara en varukorg online. Vi vill vara med och utmana befintliga strukturer och hitta nya sätt för dig att sälja på. När du väljer dizparc kan du vara säker på att du får en samarbetspartner som flyttar gränser, levererar enligt plan och utvecklas tillsammans med dig. Hela tiden.

 

Din affär och var du är idag styr vårt arbete. Inte tvärtom

Du kanske har en enkel webb, är i behov av att modernisera din e-handel eller vill utveckla lösningar du har idag. Utgångspunkten i vårt erbjudande är du, din affär och dina kortsiktiga och långsiktiga mål. Vi tar oss tillsammans från tyckonomi till göronomi.

Sälj mer

Med upplevelsen i fokus och med rätt kunskap om dina målgrupper, hjälper vi dig att automatisera marknadsföringen och konvertera dina besökare till kunder.

Utveckla din affär

Vi vet vad som fungerar för olika typer av produkter eller kunder och kan hjälpa er med produktstruktur, flöden, systemval eller en dedikerad e-commerce manager hos dig.

Koppla ihop system

De flesta vill slippa onödigt manuellt arbete eller ännu värre dubbelarbete. Vi automatiserar dina flöden och kopplar ihop dina system så att du alltid har rätt information på rätt plats.

Jobba bättre

Dina medarbetare vill arbeta i ett modernt och effektivt verktyg som underlättar arbetsdagen, motiverar och får ut rätt grejer i rätt tid.

Var är du och vart vill du

w

Webb

Du kanske inte gör affären på webben men du behöver presentera företaget och skaffa leads via webben

iw

Integrerad webb

Du har en webb med bakomliggande system. Det kan vara en kundportal och andra funktioner där information hämtas från interna system och presenteras för dina kunder.

pw

Produktwebb

Du vill visa och hantera din produktinformation på ett bra sätt och hjälpa dina återförsäljare eller kunder med information kring produkterna. Det kan handla om installationsguider, drivrutiner eller manualer.

e-1

E-handel

Du säljer oftast till företag. Du har redan en e-handel och vill öka försäljningen i kanalen. Du vill öka tillgängligheten för dina kunder att hitta produkter och sälja dessa online. Du vill att säljorganisationen kan fokusera på hantverket och låta systemet göra avropsaffärer.

ae-1

Avancerad e-handel

Du säljer oftast till privatpersoner och företag. Du vill jobba med system som är moderna, snabba och anpassade efter dina behov. Kundupplevelsen och administrativa flöden står i fokus. Du behöver en effektiv lösning.

Vi ger oss inte förrän du har lyckats

Med en gemensam plan och målbild kan rätt prioriteringar och investeringar ske. Du kan då börja utnyttja de digitala möjligheterna till fullo och lämna dina konkurrenter inom e-handel bakom dig.

När du väljer dizparc som din samarbetspartner kan du vara säker på att vi gör allt vi kan för att du ska lyckas. Långsiktighet är viktigt för oss och vi tror på långa relationer som gärna får växa över tid. Du får alltid en tydlig offert innan projektet drar igång och du kan känna dig trygg med att vi håller den budget vi kommit överens om. Efter avslutat projekt kan vi erbjuda hjälp med drift, underhåll och utveckling av din e-handel.

Vårt team består av utvecklare, affärsutvecklare, e-handelsexperter och designers. Du hittar oss på i11-området i Växjö. Totalt har dizparc idag cirka 150 medarbetare och flera kontor över hela landet. Det gör att vi i Växjö kan arbeta självständigt efter den småländska andan men med stöttning av ett starkt kunskapsnät.

 

Välkommen att kontakta oss så tar vi ett förutsättningslöst möte/snack om hur vi kan växla upp din digitala affär!

Kontaktpersoner

DSC01028

Robert German

Expert Digitala Affärer

Låt oss ta en kaffe

Ta en kontakt så hör vi av oss.