A6 Golfklubb lanserar ny golfwebb med dizparc

Med allt fler medlemmar i klubben och visionen om A6 GrönArena, som ska främja friluftsliv och hälsa, uppstod ett starkt behov av att framtidssäkra en bra kommunikationsplattform. Detta görs genom att modernisera sidan tekniskt och att göra den mer lättnavigerad för både medlemmar och intressenter.

Webbportalen är central i vår kommunikationsstrategi och vi har under en längre tid känt behov av en ny plattform som fungerar bra i mobila enheter. Att kunna få all information i smarttelefoner blir allt viktigare. Medlemmar och intressenter ska enkelt kunna få relevant information och hjälp via webben. Lösningen ska kännas modern och ge besökaren en positiv upplevelse av A6 Golfklubb och dess partners.
En viktig del är att vi haft tillgång till Mikael Götesson som projektledare, som har relevant kunskap, god erfarenhet av projekt av det här slaget samt ett genuint golfintresse säger Per Simonsson Klubbchef/Vd A6 Golfklubb.

På A6 Golfklubb finns en stark framåtanda. Detta gäller både visioner, utvecklingen av närområdet och de tekniska lösningarna på den nya webbplattformen.

En viktig del är också så klart att den ska ha kopplingar till de bokningssystem som finns inom golfvärlden. Dessutom är koppling mellan webbportal och sociala medier viktig säger Per Simonsson

Den nya plattformen kommer lanseras i slutet av juni och samarbetet har hittills varit väldigt lyckat.

A6 Golfklubb spelar en viktig roll i Jönköpingsregionen och med den drivkraften som finns för att utveckla golfen i regionen så fann vi det mycket intressant att inleda ett samarbeta med A6 Golfklubb som hade ett behov som vi kunde lösa. Projektet är både spännande och utvecklande för oss så vi ser fram emot fortsatt samarbete.

-Daniel Renemark, dizparc

Det var viktigt att hitta en samarbetspartner som kan leverera modern och effektiv webblösning samtidigt som de har kunskap och erfarenhet i golfbranschen och då var dizparc vårt val avslutar Per Simonsson.

1
Vit zoom ikon
1
Vit zoom ikon
1
Vit zoom ikon