Smartare affärer med hjälp av digitala insikter – låt ditt data hjälpa dig att ta beslut

De flesta företag idag har koll på både sina siffror och sina affärer och allt fler företag använder sig av dessa siffror för att kunna ta än bättre beslut genom de nya insikter siffrorna kan ge. I tidevarv där det talas allt mer om AI, maskin learning och RPA är det inte alltid så lätt att se det egna affärsvärdet av sådana tekniker och behöver man verkligen gå så långt för att få en datadriven verksamhet?

Nu bjuder dizparc in till digital insiktsfrukost där vi berättar om möjligheterna med business intelligence (BI) och affärsdataanalys och du får möjlighet att ställa frågor till våra konsulter på plats.

Vi visar hur processen kan se ut för att gå från att göra affärer på magkänsla till att bli datadriven. Du får exempel på hur Power BI kan visualisera data och hur mer avancerad dataanalys kan ge dig nya insikter från befintliga data.

Seminariet vänder sig till alla som har data i ett affärssystem och använder sig av någon BI-lösning idag eller funderar på att införa någon form av BI för att mer systematiskt ha koll på kunder, försäljning, produktion och/eller andra processer som är viktiga för den egna affären.

Seminariet är kostnadsfritt och anmälan skickas till event.umea@dizparc.se

Har du tankar och funderingar redan innan seminariet är du välkommen att ta kontakt med oss redan idag.

Sista anmälningsdag 29 augusti