Nyheter

 • 2018-11-01

  dizparc bidrar till ökad digitalisering av Umeås företag

  dizparc fortsätter att bidra till den digitala utvecklingen i Umeå. Företaget har nyligen tecknat avtal med Adopticum och programmet DigIn/Indigo, om att agera digitaliseringscoacher/digitala strateger till små- och medelstora företag i regionen.
 • 2018-09-25

  dizparc fortsätter sin offensiva tillväxt i Växjö

  dizparc fortsätter sin tillväxtresa och har etablerat sig på ytterligare en ort, Växjö. Planerna är fortsatt expansiva och företaget räknar med att vara femton medarbetare i Växjö innan året är slut.
 • 2018-09-17

  Träffa dizparc & prata digital utveckling av ert företag på mässan Ekonomi och Företag i Kista 26-27 september

  Du kanske har funderingar kring digitalisering, eller hur Dynamics 365 Business Central kan hjälpa ert företag att ta nästa steg i sin utveckling. Eller vill ni ha hjälp med att ta fram en digital strategi för ert företag? Kom och träffa oss i monter G:22 på mässan, och lyssna till hur vi bidragit till en positiv utveckling hos våra kunder.
 • 2018-05-07

  dizparc expanderar och startar ytterligare nytt kontor

  dizparc fortsätter sin offensiva utveckling på den svenska marknaden. Målsättningen är att bli ledande i att förverkliga de digitala möjligheter som Sveriges små- och medelstora företag står inför.
 • 2018-05-04

  dizparc fortsätter sin offensiva tillväxt och etablerar sig på ytterligare fyra orter

  dizparc fortsätter sin tillväxtresa och etablerar sig under våren på ytterligare fyra orter; Anderstorp, Halmstad, Nässjö och Växjö. Planerna är fortsatt expansiva och företaget räknar med att vara cirka 200 medarbetare i Sverige innan året är slut.
 • 2018-01-17

  dizparc lyfter den digitala kompetensen hos Västerbottens industriföretag

  dizparc kommer i rollen som digitaliseringscoach att bidra till den digitala utvecklingen av flera av regionens företag. I en upphandling genomförd av Region Västerbotten rankades dizparc högst inom områden som coacher och gränssnitt, och ansågs därigenom vara ett av de företag som besitter bäst kompetens att lyfta den digitala kompetensen hos industriföretag i Västerbotten.
 • 2017-12-14

  Proton Group väljer dizparc för strategisk IT-leverans

  dizparc har tecknat avtal om leverans av en modern och flexibel IT-lösning för Proton Group, en företagsgrupp med verksamhet inom ytbehandling, belysning, teknologi och fordonsindustri. Avtalet, som löper över 3 år med möjlighet till 2 års förlängning, innebär att dizparc kommer att ta ett helhetsansvar för Proton Groups IT-miljö genom en skalbar molnlösning baserad på Microsoft Azure. Det initiala avtalsvärdet uppskattas till cirka 9 MSEK.
 • 2017-12-05

  Endast 50% av Sveriges företag har digitalisering på styrelseagendan

  Trots att majoriteten av svenska företag säger att deras verksamhet kommer att påverkas av den digitala utvecklingen som pågår i samhället, så har endast 50 % av företagen digitaliseringen på styrelseagendan. Och närmare 40 % av dem har valt att inte utse någon som skall ansvara för företagets digitala utveckling och satsningar under året. Detta visar en undersökning som dizparc genomfört, som riktar sig till svenska företag och organisationer.
 • 2017-10-10

  dizparc förvärvar Markenvard, en digital fullservicebyrå

  dizparc, som sedan starten för drygt ett år sedan, vuxit till närmare 100 medarbetare, tar ytterligare ett steg och förvärvar Markenvard, en digital fullservicebyrå med verksamhet i Öresundsregionen. Förvärvet innebär att dizparc etablerar sig i Malmö
 • 2017-10-05

  dizparc växer i rekordtakt

  dizparc, vars målsättning är att leda digitaliseringen av små- och medelstora företag och organisationer, etablerade sig för drygt ett år sedan. Bolaget finns redan på fyra orter, däribland Jönköping och Värnamo. Sedan starten har företaget haft en mycket positiv utveckling, såväl i form av tillväxt som i etablering av nya erbjudanden och tjänster, och nu står man redo att ta nästa steg.