Nyheter

 • 2017-10-10

  dizparc förvärvar Markenvard, en digital fullservicebyrå

  dizparc, som sedan starten för drygt ett år sedan, vuxit till närmare 100 medarbetare, tar ytterligare ett steg och förvärvar Markenvard, en digital fullservicebyrå med verksamhet i Öresundsregionen. Förvärvet innebär att dizparc etablerar sig i Malmö
 • 2017-10-05

  dizparc växer i rekordtakt

  dizparc, vars målsättning är att leda digitaliseringen av små- och medelstora företag och organisationer, etablerade sig för drygt ett år sedan. Bolaget finns redan på fyra orter, däribland Jönköping och Värnamo. Sedan starten har företaget haft en mycket positiv utveckling, såväl i form av tillväxt som i etablering av nya erbjudanden och tjänster, och nu står man redo att ta nästa steg.
 • 2017-09-14

  Corroventa väljer dizparc som partner för sin framtida IT-strategi

  Corroventa har valt dizparc som partner för framtagandet av sin framtida IT-strategi. Företaget väljer också att teckna ett komplett outsourcingavtal mellan partnerna där dizparc tar ansvar för drift och övervakning av Corroventas IT-miljö. Avtalet löper över tre år.
 • 2017-08-23

  Vill du starta & driva egen verksamhet tillsammans med dizparc?

  Brinner du för att utveckla dina kunders verksamhet genom nya digitala lösningar? Är du en marknads- och tillväxtorienterad individ som trivs bäst hos kunden, och vill göra affärer som driver både din egen och kundens affär framåt?
 • 2017-05-09

  dizparc rekryterar i rekordtakt

  dizparc, vars målsättning är att leda digitaliseringen av små- och medelstora företag och organisationer, etablerade sig för mindre än ett år sedan. Bolaget finns redan på fyra orter, däribland Umeå. Sedan starten har företaget haft en mycket positiv utveckling, såväl i form av tillväxt som i etablering av nya erbjudanden och tjänster, och nu står man redo att ta nästa steg.
 • 2017-04-06

  dizparc levererar responsiv webblösning till Rototilt

  Rototilt, världsledande tillverkare av tiltrotatorer och tillbehör för grävmaskiner och grävlastare, har valt dizparc som partner när deras reservdelswebb skall uppgraderas till en modern version med responsiv design.
 • 2017-03-30

  dizparc förvärvar En appstudio

  Simonssongruppenägda dizparc fortsätter sin offensiva tillväxt och förvärvar En appstudio. Förvärvet är en viktig pusselbit i dizparcs strategi att stödja den svenska SME-marknaden i att förverkliga sin digitala potential. En appstudio består av 12 specialister inom webb- och systemutveckling och har sitt kontor i Jönköping, men verkar över hela Sverige.
 • 2016-12-14

  dizparc rekryterar för fortsatt tillväxt

  dizparc fortsätter sin offensiva utveckling i enlighet med den ambition som presenterades i augusti. Företaget växer kraftigt, såväl genom nyckelrekryteringar som genom nya etableringar och satsningsområden.
 • 2016-11-08

  dizparc satsar på beslutsstöd och Power BI

  dizparc fortsätter att utveckla verksamheten i Umeå, och etablerar sig nu som leverantör av beslutstödstjänsten Power BI. Företag idag måste hantera stora mängder data, och efterfrågan på effektiva och enkla beslutsstöd är hög.
 • 2016-11-03

  Jobbar du i IT-branschen eller med digital kommunikation?

  dizparc stödjer svenska, små- och medelstora företag att förverkliga sin digitala potential