Nyheter

 • 2018-01-17

  dizparc lyfter den digitala kompetensen hos Västerbottens industriföretag

  dizparc kommer i rollen som digitaliseringscoach att bidra till den digitala utvecklingen av flera av regionens företag. I en upphandling genomförd av Region Västerbotten rankades dizparc högst inom områden som coacher och gränssnitt, och ansågs därigenom vara ett av de företag som besitter bäst kompetens att lyfta den digitala kompetensen hos industriföretag i Västerbotten.
 • 2017-12-14

  Proton Group väljer dizparc för strategisk IT-leverans

  dizparc har tecknat avtal om leverans av en modern och flexibel IT-lösning för Proton Group, en företagsgrupp med verksamhet inom ytbehandling, belysning, teknologi och fordonsindustri. Avtalet, som löper över 3 år med möjlighet till 2 års förlängning, innebär att dizparc kommer att ta ett helhetsansvar för Proton Groups IT-miljö genom en skalbar molnlösning baserad på Microsoft Azure. Det initiala avtalsvärdet uppskattas till cirka 9 MSEK.
 • 2017-12-05

  Endast 50% av Sveriges företag har digitalisering på styrelseagendan

  Trots att majoriteten av svenska företag säger att deras verksamhet kommer att påverkas av den digitala utvecklingen som pågår i samhället, så har endast 50 % av företagen digitaliseringen på styrelseagendan. Och närmare 40 % av dem har valt att inte utse någon som skall ansvara för företagets digitala utveckling och satsningar under året. Detta visar en undersökning som dizparc genomfört, som riktar sig till svenska företag och organisationer.
 • 2017-10-10

  dizparc förvärvar Markenvard, en digital fullservicebyrå

  dizparc, som sedan starten för drygt ett år sedan, vuxit till närmare 100 medarbetare, tar ytterligare ett steg och förvärvar Markenvard, en digital fullservicebyrå med verksamhet i Öresundsregionen. Förvärvet innebär att dizparc etablerar sig i Malmö
 • 2017-10-05

  dizparc växer i rekordtakt

  dizparc, vars målsättning är att leda digitaliseringen av små- och medelstora företag och organisationer, etablerade sig för drygt ett år sedan. Bolaget finns redan på fyra orter, däribland Jönköping och Värnamo. Sedan starten har företaget haft en mycket positiv utveckling, såväl i form av tillväxt som i etablering av nya erbjudanden och tjänster, och nu står man redo att ta nästa steg.
 • 2017-09-14

  Corroventa väljer dizparc som partner för sin framtida IT-strategi

  Corroventa har valt dizparc som partner för framtagandet av sin framtida IT-strategi. Företaget väljer också att teckna ett komplett outsourcingavtal mellan partnerna där dizparc tar ansvar för drift och övervakning av Corroventas IT-miljö. Avtalet löper över tre år.
 • 2017-08-23

  Vill du starta & driva egen verksamhet tillsammans med dizparc?

  Brinner du för att utveckla dina kunders verksamhet genom nya digitala lösningar? Är du en marknads- och tillväxtorienterad individ som trivs bäst hos kunden, och vill göra affärer som driver både din egen och kundens affär framåt?
 • 2017-05-09

  dizparc rekryterar i rekordtakt

  dizparc, vars målsättning är att leda digitaliseringen av små- och medelstora företag och organisationer, etablerade sig för mindre än ett år sedan. Bolaget finns redan på fyra orter, däribland Umeå. Sedan starten har företaget haft en mycket positiv utveckling, såväl i form av tillväxt som i etablering av nya erbjudanden och tjänster, och nu står man redo att ta nästa steg.
 • 2017-04-06

  dizparc levererar responsiv webblösning till Rototilt

  Rototilt, världsledande tillverkare av tiltrotatorer och tillbehör för grävmaskiner och grävlastare, har valt dizparc som partner när deras reservdelswebb skall uppgraderas till en modern version med responsiv design.
 • 2017-03-30

  dizparc förvärvar En appstudio

  Simonssongruppenägda dizparc fortsätter sin offensiva tillväxt och förvärvar En appstudio. Förvärvet är en viktig pusselbit i dizparcs strategi att stödja den svenska SME-marknaden i att förverkliga sin digitala potential. En appstudio består av 12 specialister inom webb- och systemutveckling och har sitt kontor i Jönköping, men verkar över hela Sverige.