Tomas Grubbström

Karriären startade han som undersköterska på hjärt- & lungintensiven. Numera arbetar han intensivt med att säkerställa att våra kunder har bästa möjliga IT-lösningar.
Tomas Grubbström

Möt Tomas Grubbström, med närmare 15 års erfarenhet från IT-branschen, bland annat som teamledare. Idag arbetar han främst med försäljning och som konsult inom applikationsvirtualisering & molntjänster.

– Anledningen till att jag sökte mig till dizparc var framförallt att jag ville jobba på ett bolag som fokuserade den lokala marknaden. Det är också viktigt för mig att jobba på ett företag med en hög grad av flexibilitet, och med en förmåga att anpassa sig efter de önskemål som kunderna har. Jag gillar att arbeta nära kund.

Det som driver mig är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.”

– Det som driver mig är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. På så sätt bygger man upp en förståelse för deras verksamheter och kan erbjuda bästa möjliga lösningar för kunderna, som skapar tydlig nytta & effekt. Självklart är det också viktigt för mig att ha roligt på jobbet, och att trivas tillsammans med mina kollegor, det gör jag verkligen här på dizparc.

Och vem vet, kanske bjuder han kollegorna på en bit mat framöver, då matlagning är ett av hans stora intressen.