Ronnie Axelsson

Ronnie Axelsson har en bakgrund som barnskötare och växelreparatör, men de senaste 25 åren har han varit IT-branschen trogen.
Ronnie Axelsson

En gedigen erfarenhet med andra ord, vilken dizparcs kunder nu ges möjlighet att dra nytta av.

– Efter nästan 20 år hos min tidigare arbetsgivare så kände att jag att det var dags för en förändring. dizparc är ett företag där den lokala närheten till kunden är viktigt, något som attraherade mig. Jag trivs i ett bolag med hög grad av självbestämmande och där man värnar om individens drivkraft, vilket jag upplever att dizparc gör. Sedan är det självklart viktigt för mig att ha roligt på jobbet,  tillsammans med kollegorna.

”dizparc är ett företag där den lokala närheten till kunden är viktigt, något som attraherade mig.”

– I mitt jobb så arbetar jag främst med att skapa stabila IT-miljöer åt våra kunder, framför allt inom områden som kommunikation, virtualiering, exchange och windows. Om vi underlättar våra kunders IT-vardag, så kan de istället fokusera på att utveckla sin kärnverksamhet.

– Att underlätta våra kunders vardag är en av de största drivkrafterna för mig.  Att förstå de utmaningar som kunden står inför och skapa en lösning för dessa. Jag trivs med att arbeta nära våra kunder.  Genom långsiktiga relationer bygger jag upp en förståelse för deras verksamheter och på så sätt kan jag erbjuda bästa möjliga IT-stöd för dem.

När Ronnie inte bygger IT-miljöer hos våra kunder, så bygger han gärna om hemma. Renovering av det egna huset är ett av hans största fritidsintressen numera.