Håkan Nohammar

Möt Håkan Nohammar, som när han inte arbetar med bl.a. Microsofts lösningar för våra kunder, gärna ägnar sig åt flugfiske på någon fiskeresa till norra Sverige.
Håkan Nohammar

Håkan har en gedigen erfarenhet från IT-branschen, och har arbetat närmare 20 år på IT-bolag i regionen. I hans roll som konsult på dizparc, baseras arbetet mycket på Microsofts lösningar, inom områden som e-postlösningar, kommunikation, lagring och säkerhet.

– Jag sökte mig till dizparc av flera anledningar, framförallt är det roligt att vara med att starta något nytt, att få en möjlighet att påverka det företag jag jobbar i. Jag vill jobba i ett företag med en själ och värderingar som jag också tror på, som brinner för sina kunder och medarbetare.

”Jag vill jobba i ett företag med en själ och värderingar som jag också tror på…”

– Jag drivs av att skapa rätt lösning för kunden, att lösningen ger den effekt som eftersträvades och som skapar tydlig nytta i kundens verksamhet. Att bygga ett långsiktigt förtroende mellan mig & min kund är viktigt för mig, på så sätt kan jag skapa bästa möjliga lösning för dem, där jag känner att jag gör skillnad.

En av Håkans mer oväntade talanger är att hans minne för musik och låtar, skall ni delta i en musikquiz, se till att ni har Håkan med i laget!