Anna Nabb

Hon kommer närmast från Sogeti och har en gedigen bakgrund inom IT-branschen, med erfarenhet som webbstrateg, projekt- och programledare.
Anna Nabb

Numera leder hon främst projekt hos våra kunder, men hon har också trixat på såväl fotbolls- som innebandyplaner genom åren. Möt Anna Nabb, projekt/programledare med många bollar i luften.

Hur hamnade du på dizparc?
– För mig känns det som ”once in a lifetime”, att i egenskap som en av ledarna på det nya Umeåkontoret, få vara med om uppstarten av ett nytt nationellt IT-bolag med höga ambitioner. Jag såg framför mig massor av drivkraft, stor möjlighet att påverka, utveckla och utvecklas. Hittills har allt infriats.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag inledde karriären som webbutvecklare på WM-data, även om det var ett bra tag sen. Därefter har jag bland annat arbetat på en mindre webbyrå, samt på Umeå universitet i olika roller, t.ex. som webbstrateg och projektledare. Nu kommer jag närmast från Sogeti, där jag arbetade både som konsult och var ledare för teamet Digitala kanaler.

Att bidra till att någon annan växer eller att en verksamhet/affär utvecklas till det bättre är fantastiskt och min absolut största drivkraft.

Vad driver dig?
– Jag drivs av utveckling. Att bidra till att någon annan växer eller att en verksamhet/affär utvecklas till det bättre är fantastiskt och min absolut största drivkraft. Personlig utveckling är också viktigt för mig. Slutligen är glädje ett nyckelord, jag vill att vi har roligt tillsammans.

Nämn en oväntad talang?
– Haha, har verkligen ingen aning men min man hävdar att jag har en talang för BodyPump ☺.