Lediga tjänster

dizparc har ambitiösa tillväxtplaner och är alltid på jakt efter nya, kompetenta medarbetare.

Verksamhets/Applikationskonsulter i Småland

dizparc, som på två år vuxit till närmare 150 medarbetare, har som ambition att stärka sin position i Småland ytterligare. Är du sugen på att arbeta i en kreativ miljö med positiva och kunniga kollegor som fokuserar på att skapa bra lösningar för kunden så skall du höra av dig till oss. Vi har haft en spännande resa så här långt, och har en ännu mer spännande framtid framför oss.

Har du erfarenhet inom ekonomi, produktion och/eller logistik och drivs av att lösa kundernas utmaningar? Eller har du en spetskompetens inom affärssystem? Vi är på jakt efter dig som vill arbeta som verksamhets/applikationskonsult med Småland som utgångspunkt, vi finns etablerade bl.a. i Jönköping, Värnamo, Anderstorp och Växjö. Om du vill vara med och utveckla våra kunders verksamhet med utgångspunkt med teknik som ligger i framkant, så hoppas vi att du höra av dig till oss; stefan.rydholm@dizparc.se eller henrik.andersson@dizparc.se

Projektledare Umeå

Arbetar du som projektledare, med drivs också av att göra affärer och utveckla våra kunders affärer, ser vi gärna att du blir en av oss. Vi söker projektledare som antingen brinner för och har erfarenhet av digitalisering och innovation, men vi söker också dig som arbetat som projektledare och har erfarenhet från något av våra leveransområden, se nedan.

Vill du veta mer, kontakta anna.nabb@dizparc.se

Rådgivare – digitalisering ur ett lösningsperspektiv

Har du erfarenhet av ett företags processer och tillhörande IT-system och brinner för den digitala utvecklingen som sker runt omkring oss? Drivs du av att hjälpa företag i deras digitala resa? Hos oss får du göra det! Du kommer arbeta i kundprojekt, i nära samarbete med våra kunder, med Microsoft Dynamics NAV och kringliggande system som hörnstenar för att förbättra, förenkla och automatisera/digitalisera företagets processer och affärer. Vi erbjuder en miljö som andas entreprenörskap och frihet under ansvar där du själv är med och bygger din och våra kunders framtid.

Vill du veta mer, kontakta fredric.arvidsson@dizparc.se

Applikationskonsult eller Utvecklare Dynamics NAV

Du kanske har arbetat med ekonomi eller logistik och drivs av lösa problem och att hjälpa kunder? Vi söker också dig som vill arbeta som applikationskonsult, inom bl.a. MS Dynamics NAV, och hjälpa våra kunder i deras vardag, att bidra till deras kunskap och att förbättra deras dagliga processer.

MS Dynamics applikationen förändras och kundunika lösningar kommer i framtiden byggas som appar, som kan komplettera standardprodukten. Vill du vara med och utveckla kundernas verksamhet, med teknik som ligger i framkant, kontakta oss så berättar vi mer.

Vill du veta mer, kontakta; jonila.kallebo@dizparc.se

Säljare digital transformation hand i hand med ERP

Är du en nyfiken, driven säljare med förmåga att skapa relationer och förtroende genom din trygghet och din kunskap om digitala affärer, gärna kopplat till verksamhetsbehov och affärssystem? Vi erbjuder dig stor frihet att utforma våra digitala säljerbjudanden och att vara med och forma vårt budskap bl.a. kring digitaliserings- och ERP-erbjudanden.

Vill du veta mer, kontakta; jonila.kallebo@dizparc.se

Nytt under lediga tjänster

  • Lösningar

    dizparc i Växjö söker nya kollegor

    dizparc befinner sig i ett expansivt skede och återfinns numera också i Växjö. Till vårt kontor söker vi en rad nya kompetenser som vill vara med och bidra till våra kunders digitala utveckling. Är du intresserad av att vara med på denna spännande resa så ser vi fram emot att höra från dig. Läs mer
  • Jobba hos Markenvard i Jönköping

    Om du är kreativ, lockas av att bygga en verksamhet från början och är duktig på digital marknadsföring kanske du skulle söka jobb hos oss. Som en del av dizparc, öppnar nu Markenvard Media ett nytt kontor i Jönköping. Vi är därför på jakt efter nya digitala marknadsföringskompetenser. Läs mer