Lediga tjänster

dizparc har ambitiösa tillväxtplaner och är alltid på jakt efter nya, kompetenta medarbetare.

Vi bedriver verksamhet inom tre områden; Affärsutveckling, Lösningar och Moln/Infrastruktur.

Affärsutveckling

Den digitala utvecklingen innebär en förändring av hur vi beter oss och hur affärer genomförs. Brinner du för den digitala transformationen och hur den kan skapa nya möjligheter ser vi gärna att du blir en av oss. Du kan till exempel arbeta med webb, mobilitet, service design med mera.

Vi söker också dig med en gedigen kunskap om kundens affär. Du besitter en ”trespråkig kompetens”, det vill säga förmågan att kombinera verksamhetskunnande med teknik samt förståelse för marknadens utveckling och de nya behov som skapas.

Arbetar du som projektledare, med drivs också av att göra affärer och utveckla våra kunders affärer, ser vi gärna att du blir en av oss. Vi söker projektledare som antingen brinner för och har erfarenhet av digitalisering och innovation, men vi söker också dig som arbetat som projektledare och har erfarenhet från något av våra leveransområden, se nedan.

Lösningar

Är du en skicklig arkitekt eller utvecklare med kompetens inom BI, design, digitalisering, webbutveckling, ERP och/eller systemutveckling med förmåga att bygga kundorienterade lösningar som möter kundernas behov, ser vi gärna att du blir en del av vårt team.

Rådgivare – digitalisering ur ett lösningsperspektiv

Har du erfarenhet av ett företags processer och tillhörande IT-system och brinner för den digitala utvecklingen som sker runt omkring oss? Drivs du av att hjälpa företag i deras digitala resa? Hos oss får du göra det! Du kommer arbeta i kundprojekt, i nära samarbete med våra kunder, med Microsoft Dynamics NAV och kringliggande system som hörnstenar för att förbättra, förenkla och automatisera/digitalisera företagets processer och affärer. Vi erbjuder en miljö som andas entreprenörskap och frihet under ansvar där du själv är med och bygger din och våra kunders framtid.

Applikationskonsult eller Utvecklare Dynamics NAV

Du kanske har arbetat med ekonomi eller logistik och drivs av lösa problem och att hjälpa kunder? Vi söker också dig som vill arbeta som applikationskonsult, inom bl.a. MS Dynamics NAV, och hjälpa våra kunder i deras vardag, att bidra till deras kunskap och att förbättra deras dagliga processer.

MS Dynamics applikationen förändras och kundunika lösningar kommer i framtiden byggas som appar, som kan komplettera standardprodukten. Vill du vara med och utveckla kundernas verksamhet, med teknik som ligger i framkant, kontakta oss så berättar vi mer.

Säljare digital transformation hand i hand med ERP

Är du en nyfiken, driven säljare med förmåga att skapa relationer och förtroende genom din trygghet och din kunskap om digitala affärer, gärna kopplat till verksamhetsbehov och affärssystem? Vi erbjuder dig stor frihet att utforma våra digitala säljerbjudanden och att vara med och forma vårt budskap bl.a. kring digitaliserings- och ERP-erbjudanden.

Moln/Infrastruktur

Drivs du av att befinna dig i framkant av den tekniska utvecklingen och skapa trygga moln/infrastruktur/outsourcinglösningar för dina kunder? Har du kompetens om områden som exempelvis teknisk plattform, säkerhet, molnlösningar och DevOps är du den vi söker.

Ansök

Låter något av ovanstående intressant? Skicka in din ansökan till camilla.erixon@dizparc.se eller  jobba@dizparc.se