Jobba hos oss

Är du sugen på nya utmaningar? Vill du jobba i ett företag med stora möjligheter att påverka, stort fokus på utveckling av våra kunders verksamheter och där vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare skall trivas och utvecklas, då är du den vi söker.

dizparc har ambitiösa tillväxtplaner och är alltid på jakt efter nya, kompetenta medarbetare. Vi bedriver framförallt verksamhet inom tre områden; Affärsutveckling, Lösningar och Moln/Infrastruktur.

Affärsutveckling

Den digitala utvecklingen innebär en förändring av hur vi beter oss och hur affärer genomförs. Brinner du för den digitala transformationen och hur den kan skapa nya möjligheter ser vi gärna att du blir en av oss. Du kan till exempel arbeta med webb, mobilitet, service design med mera.

Vi söker också dig med en gedigen kunskap om kundens affär. Du besitter en ”trespråkig kompetens”, det vill säga förmågan att kombinera verksamhetskunnande med teknik samt förståelse för marknadens utveckling och de nya behov som skapas.

Lösningar

Är du en skicklig arkitekt eller utvecklare med kompetens inom BI, design, digitalisering, webbutveckling, ERP och/eller systemutveckling med förmåga att bygga kundorienterade lösningar som möter kundernas behov, ser vi gärna att du blir en del av vårt team.

Moln/Infrastruktur

Drivs du av att befinna dig i framkant av den tekniska utvecklingen och skapa trygga moln/infrastruktur/outsourcinglösningar för dina kunder? Har du kompetens om områden som exempelvis teknisk plattform, säkerhet, molnlösningar och DevOps är du den vi söker.

Vill du höra vad några av våra medarbetare tycker om att jobba på dizparc, läs mer här.

Vill du möta fler av våra kollegor, följ oss på Facebook.

Vill du veta mer?

Camilla Erixon

070-3089340