2017-10-05

dizparc växer i rekordtakt

dizparc, vars målsättning är att leda digitaliseringen av små- och medelstora företag och organisationer, etablerade sig för drygt ett år sedan. Bolaget finns redan på fyra orter, däribland Jönköping och Värnamo. Sedan starten har företaget haft en mycket positiv utveckling, såväl i form av tillväxt som i etablering av nya erbjudanden och tjänster, och nu står man redo att ta nästa steg.

I dagens digitala omvärld så blir det allt viktigare för företag att förstå och anpassa sig och sina tjänster eller produkter efter ändrade förutsättningar och kundbehov. dizparc bidrar till företags digitala utveckling och ser en hög efterfrågan från länets företag på tjänster inom bland annat affärsutveckling, molntjänster och andra digitala lösningar som effektiviserar eller utvecklar verksamheten.

Sedan starten för drygt ett år sedan har dizparc vuxit till närmare 100 medarbetare. Av dessa är cirka 60 hemmahörande i Jönköpingsregionen. Men dizparc skall växa ytterligare. Behovet är stort efter personer som brinner för att utveckla och hjälpa företag att utvecklas genom strategisk och rådgivande konsultation, digital kommunikation samt lösningar inom webb, apputveckling, business intelligence, affärssystem och molntjänster/infrastruktur.

”Vi ser tydligt att dizparcs profil, med ambitionen att stödja små- och medelstora företag och organisationer i deras digitala utveckling är efterfrågad. Verksamheten har nu varit igång i ett år, och vi växer med rekordtakt. Sedan starten har vi bidragit till den digitala utvecklingen hos närmare 100 av länets företag, och vi ser en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster”, kommenterar Stefan Nohammar, ansvarig dizparc Jönköping Infrastruktur.

Trots en mycket positiv start av verksamheten, så är ambitionen att öka tillväxttakten ytterligare, såväl genom rekryteringar som förvärv.

”Vår ambition är en fortsatt kraftig tillväxt under året. Värnamo med omnejd är en företagstät region, och vi upplever en hög efterfrågan kring våra erbjudanden, och ett högt intresse från regionens företag att ligga i framkant av den digitala utvecklingen. En utveckling där dizparc skall spela en viktig roll, även fortsättningsvis”, berättar Stefan Rydholm, ansvarig dizparc Värnamo ERP.

Vill du veta mer?

Camilla Erixon

070-3089340